2777
2789
عنوان

بیماری گال

8606 بازدید | 35 پست

دوستان من یه هفته پیش متوجه شدم که مبتلا به بیماری گال شدم رفتم دکتر پرمترین ۵ درصد استفاده کردم بهمراه کرم کروتادرم و کالامین و قرص سیتریزین چهار روز خوب بودم بعد چندروز روی شکمم جوش زد و هی داره بیشتر میشه من مجدد پرمترین زدم ولی اثری نداشت و داروهام اثر نداشته الان این شکلی شده مامانم میگه شاید آلرژی باشه کسایی که درگیر بودید ببینید برای شمام این شکلی بود؟از طرفی میخاستم برم پیش دکتر نیکزاد توی پیروزی هرچی زنگ میزنم مطبش اشغاله لطفاً اگر دکتر پوست خوب هم در زمینه بیماری پوستی میشناسید بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لوسیون هست فقط درمان میکنه که دیگه تولیدنمیشه برام پست بزار تاعکسشو برات بزارم شاید گیرت اومد

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

یه لوسیون هست فقط درمان میکنه که دیگه تولیدنمیشه برام پست بزار تاعکسشو برات بزارم شاید گیرت اومد

اسمش چیه؟من پماد پرمترین ۵ درصد زدم خوب بود الان نمی‌دونم چیکار کنم میشه عکسشو همینجا بذاری؟

عزیزم میشه جواب بدی

سلام من الان دیدم پیامتون رو بله من بعد یه هفته خوب شدم اما امروز روی بدن پسرم جای دوتا نیش دیدم نمی‌دونم پشه ای یا گال سه هفته اس که خوب شدیم از شدت استرس حالت تهوع گرفتم اصلا نمیخام به اون دوران برگردم

سلام من الان دیدم پیامتون رو بله من بعد یه هفته خوب شدم اما امروز روی بدن پسرم جای دوتا نیش دیدم نمی ...

وای خیلی بده منم نمیدونم خوب شدم یا نه چون پایین بازوم یه جوش زده خارشم گاهی دارم کلافه شدم دیکه 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

سلام من الان دیدم پیامتون رو بله من بعد یه هفته خوب شدم اما امروز روی بدن پسرم جای دوتا نیش دیدم نمی ...

من از ۲۲ مهر درگیرم ۴ شب پشت هم پرمترین زدم بعد لوسیون ایورمکتین و قرصش رو خوردم امروز صبح با خارش بیدار شدم و دونه هام ک خشک شده بودن فلمبه شدن نمیدونم چرا 

اسمش چیه؟من پماد پرمترین ۵ درصد زدم خوب بود الان نمی‌دونم چیکار کنم میشه عکسشو همینجا بذاری؟

لیندانو میگه که تولید نمیشه دکتر به من قرص و لوسیون ایورمکتین داد باتوجه به وزنم گفت دوتا و نصف قرص و همون روز لوسبون مجدد هفته بعد تکرار کردم خیلی بهترم خارش تقریبا ندارم ولی جوشا هستن و گاهی بزرگ میشن متورم و حس میکنم یه چی حرکت میکنه تو تنم فردا میرم تست پوستی بدم واقعا بد کوفتیه روانم بهم ریخته 

من از ۲۲ مهر درگیرم ۴ شب پشت هم پرمترین زدم بعد لوسیون ایورمکتین و قرصش رو خوردم امروز صبح با خارش ب ...

شما خوب شدید؟الحمدالله من دیگه تموم شد اصلا ندیدم خدا بخاد باید همه اعضای خانواده پرمترین بزنم و همه چیز رو بشوری با آب داغ و اسپری ضد عفونی کننده حشرات

شما خوب شدید؟الحمدالله من دیگه تموم شد اصلا ندیدم خدا بخاد باید همه اعضای خانواده پرمترین بزنم و همه ...

همه اینارو انجام دادم بهترم اشتباه کردم واجبین زدم پوستم پاچیده ناجور 

همه اینارو انجام دادم بهترم اشتباه کردم واجبین زدم پوستم پاچیده ناجور 

احتمال داره که پوستتون آسیب دیده باشه چون پرمترین داروی قویه بعدشم واجبی زدیم که اونم خیلی خوبه من یه بار زدم ناخنام روش رفت چه برسه به پوست