2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 8606 بازدید | 35 پست
سلام من الان دیدم پیامتون رو بله من بعد یه هفته خوب شدم اما امروز روی بدن پسرم جای دوتا نیش دیدم نمی ...

سلام عزیزم من تازه گرفتم زیاد خارش ندارم اما دکتر یه آمپول بهم داده با پماد و قرص سیتریزین... چیکار کردی خوب شدی؟ بعد سه روز خوب میشم؟ دارم میمیرم از استرس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمال داره که پوستتون آسیب دیده باشه چون پرمترین داروی قویه بعدشم واجبی زدیم که اونم خیلی خوبه من ی ...

من چهارشب پشت هم زدم بعدم قرص ایورمکتین خوردم اره پوستم ک افتضاحه حتی کش شلوارم اذیت میکنه

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

سلام عزیزم من تازه گرفتم زیاد خارش ندارم اما دکتر یه آمپول بهم داده با پماد و قرص سیتریزین... چیکار ...

دورش طولانیه نترس اگه بترسی مثل من کارت به روانپزشک و قرص میرسه پماد چی داده؟ دونه هات کجا زده

دورش طولانیه نترس اگه بترسی مثل من کارت به روانپزشک و قرص میرسه پماد چی داده؟ دونه هات کجا زده

رو بازوهام کشاله ران و ساعد یکی از دستام 

یعنی این سه روز که پماد زدم بعدش برم حمام اوکی نمیشم؟

شما آمپولم زدین؟ برا من دکتر آمپول تجویز کرد 

دو روز گذشته خیلی خارش نداشتم اما امشب بیشتر شده

رو بازوهام کشاله ران و ساعد یکی از دستام  یعنی این سه روز که پماد زدم بعدش برم حمام اوکی نمیشم ...

ببین پمادا دستوراشون فرق داره امپول برای خارش هست که اذیت نشی وقتی هم پماد میزنی خارشا اولش بیشتر میشه و به اصطلاح بدن میپاچه نگذان نباش خوب میشه دوهفته معمولا طول میکشه تمان لباس ملافه اینارو با اب داغ ۶۰ درجه و پودر بشور سم پرمترین داروخانه داره تشکتو اینارو بزن حتی تو کفشت خونه رو جاروبرقی بکش کیسه رودبنداز دور واینکه تمام اعضای خانواده باید پماد بزنن همزمان با شما و اونام ملافه پتو با اب داغ بشورن 

رو بازوهام کشاله ران و ساعد یکی از دستام  یعنی این سه روز که پماد زدم بعدش برم حمام اوکی نمیشم ...

بهتری؟ من امروز پشتم پر دونه ریز شده عکس مال تورو بینم

شما خارشتون موقع دوش گرفتن و شبا بیشتر بود؟

همسرم از اواخر اذر خارش شدید داره ولی دکتر پوست نرفتین دکترای دیگه گفتن حساسیته ولی دارو ضدحساسیت اصلا تاثیر نداره روش

منم خارش ندارم اطرافیان شما همه گرفتن؟