mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3352 عنوان 150سانتیا 147 بازدید | 4 پست کسی تخمک اهدا کرده من همچیم خوبه فقد قدم کوتاهه میتونم اهداکنم؟ خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 1402/08/06 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3352 چ ربطی ب قد داده؟ 😐 توسایت بهم گفتن قدباید بلندباشه خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
مرلین_مونرو0 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1546 توسایت بهم گفتن قدباید بلندباشه شاید بخاطر ژنتیکه ک قد اون بچه کوتاه نشه؟ به این دلیله؟
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3352 شاید بخاطر ژنتیکه ک قد اون بچه کوتاه نشه؟ به این دلیله؟ اره خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون