2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست

درک کردن این موضوع برای کسی که بچه نداره سخته.وقتی بچه نداری خب چون هیچ پیش زمینه ای ازش نداری برات مهم هم نیست ولی 

ما هم بچه نمی‌خواستیم و ده سال هم شد ولی خدا خواست و ناخواسته باردار شدم و الان راضی ترم خداروشکر

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
زنده باشه عزیزم ، نمیدونم من همش حس میکنم از پسش برنمیام 😒

خدارحمت کنه مادرتون رو

وا مگه کسی به ما کمک کرد تو بچه داری

قوی و مستقل رفتم جلو

حتی همسرمم سرکار بود تاشب ونبود که کمک کنه

نه به مادرم نه مادرشوهرم اصلا نمیگفتم وکمک نمیخواستم

همه ی سختی هاو شادی های پسرم باخودم بود

تک و تنها بزرگش کردم هنوزم بعد خدا پشتیبان پسرم من هستم

اما وابسته اش نکردم بخودم  که من فوت شدم ضربه ی روحی نخوره اصلا و دارم مرد ومستقل و قوی بارش میارم

توکلت بخدا باشه

نهایتا پرستار بچه بگیر کمکت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر جور خودتون صلاحتونه 

ولی بچه به زندگی یه رنگ دیگه میده اگه بچه دار شید انقدررررر عاشقش میشید که یک لحظه هم نمیتونید دیگه تنهایی زندگی کنید

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
بله عالیه  بچه آوردن اشتباه تو این دنیا منکه حاظر نیستم دست به چنین بی عقلی بزنم  الانم ...

الان فکر میکنی خیلی باکلاس و روشن فکر جلوه کردی این توهینا رو نوشتی؟خیر...نشون دادی اکثر کسایی که مخالف  بچه اوردنن خودخواه و بددهنن ولی برعکس به بقیه توهین میکنن تا روی ضعف تنبلی خودشون سرپوش بذارن

بله عالیه  بچه آوردن اشتباه تو این دنیا منکه حاظر نیستم دست به چنین بی عقلی بزنم  الانم ...

عجب..

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من خیلی میترسم ازینکه بچه دار شم چون مادرم فوت شده احساس میکنم از پسش برنمیام بخاطر اینم هست که وانم ...

خدا مادرتون رو بیامرزه

من خودم غریبم و از خانواده دورم و کمکی ندارم.

حقیقتا زحمت اصلی بچه پای مادر خود بچست.

اون دوستمون درست میگن.

شما که عاشق همید بچه بیارید بهتره تا اونها که میخوان بچه رو وسیله حفظ زندگی کنن!

پایدار باشید

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
الان فکر میکنی خیلی باکلاس و روشن فکر جلوه کردی این توهینا رو نوشتی؟خیر...نشون دادی اکثر کسایی که مخ ...

ضعف و تنبلی؟ 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

خیلی ازاین دنیا ناراحتی خودتو بکش اذیت نشی ،درضمن این چیزی ک تو مخ نداشته شما فرو کردن چیزیه ک کشورهایی ک دم از فرهنگ اونا میزنید بیشترین تبلیغ ها رو برای فرزند آوری دارن و بچه رو افتخار می‌دونن این شمایی ک سطح عقل و فرهنگی پایینه ک به خانواده های بچه‌دار توهین میکنی بی عرضگی و گشادی خودتو بااین اراجیف توجیه نکن

الان فکر میکنی خیلی باکلاس و روشن فکر جلوه کردی این توهینا رو نوشتی؟خیر...نشون دادی اکثر کسایی که مخ ...

اره سلبریتی های خارجی که همشون چهار پنج تا بچه دارن همشون سطح پایینن ولی اینا عاقل 😂 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من خیلی میترسم ازینکه بچه دار شم چون مادرم فوت شده احساس میکنم از پسش برنمیام بخاطر اینم هست که وانم ...

عزیزم منم ۳۳سالمه و ۶ساله ازدواج کردم و تازه اقدام کردم به بچه بیارم.الانم هفت هفته باردارم  .منم مثل شما بچه دوست نداشتم ولی حس کردم آدم یکم که دیگه از ازدواجش میگذره حس میکنم دلش میخواد ثمره عشقش رو بچشه.نینی که از وجود خودتون هست و بعدش هم مال و اموالی که جمع میکنی به سختی به بچه خودت میرسه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
زنده باشه عزیزم ، نمیدونم من همش حس میکنم از پسش برنمیام 😒

اشتباه نکن

من از تو بدتر بودم ،از بچه متنفر از مسئولیت فراری،از زمان مجردیم همش دعا میکردم اگه روزی هم ازدواج کردم نازا باشم،بعد ازدواجم با همسرم توافق کردیم بچه نیاریم،۵ سال گذشت دیدم از بیکاری به درو دیوار میکوبم،زندگیمون کسل کننده شده بود با اینکه عاشق هم بودیم ولی جای چیزی تو زندگیمون خالی بود،تصمیم گرفتم بچه بیارم با تمام سختی هاشو تصمیم گرفتم همون یدونه باشه،۶ سالش شد و این مدت انقدر شیرین بود انقدر با خودش برکت اورد واسمون  انقدر که لذت داشت واسمون که الان دومی رو باردارم و یک هفته دیگه زایمانمه 🤩

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

منم مادرم مریض احوال هستن و الان نمیتونم کاری واسه من انجام بدن.من و همسرم جفتمون کارمندم.ولی الان دوتایی داریم تلاش میکنیم.همسرم توی این شرایط کلی هوامو داره خداروشکر.ما هم تمام اموال و زندگیمون رو با تلاش دوتایی بدست اوردیم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود