2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست
به پیری که برسی دلت میخاد کسی باشه مثل یک رفیق و همدرد برات. کسی که خودت به دنیا اوردی

اره قشنگه ولی حس میکنم زندگی ما هنوز اونقدی شکل نگرفته از لحاظ مالی که بتونم براش همه کاری بکنم 😒

اره قشنگه ولی حس میکنم زندگی ما هنوز اونقدی شکل نگرفته از لحاظ مالی که بتونم براش همه کاری بکنم 😒

داری میگی تا اخر زندگی نمیخای بچه دار شی!

تا اخرش هم وضعتون درست نمیشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=315494347]خوبه که با خودت رو راستی  ولی حتی اگر ایشون زنده هم بودند بازم بیشتر از سی چهل روز اول نمیتونس ...[/QUOTE

امیدوارم بتونم این مشکلو حلش کنم الان خیلی دوگانگی بدی ام 

درست و غلط رو فقط خودتون میتونید تعیین کنید

اگر مسئولیت تصمیمتون ور به عهده گرفتید هر تصمیمی براتون درسته

ما هم بچه نمی خواییم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اره واقعا. همینکه مثلا تویه جمع فقط تو بغل خودمون اروم میشه. با چشمای کوچولوشدنبالمون میگرده. فقط ما ...

اره 

دقیقا همینه

عشق، حس و امیدشون به ما.... چیز شیرینیه

گفتنی هم نیست

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خدا رحمت کنه مادرتون رو. چرا ترس؟ مگه شما اولین نفرین با این شرایط؟ بالاخره فامیل دوست اینترنت اینهم ...

ممنون عزیزم ، اینم حرفیه حتما تواناییشو داریم که میتونیم بچه دارشیم 

من و همسرم جفتمون ارابشگریم کار میکنیم از روز اول هیشکی کمکمون نکرد همه چی پای خودمون بود برا همین الان خیلی فشار رومونه تازه ما هیچ مراسمیم نگرفتیم

اخه ۳۲ سالمه مگه چند سال وقت دارم

الان وضع مالی هیچکس خوب نی چند سال بزار بگذره پول جمع کنید تو خرید ها سخت گیری کنید میدونم اوضاع هیچوقت خیلی خوب نمیشه ولی بتونید یه نی نی کوچولو بیارید. تا ۴۰ سالگی میتونی خالم ۴۱ سالشه تازه بچه الر شده

البته این نظر منه خودت باید تصمیم بگیری

من خیلی میترسم ازینکه بچه دار شم چون مادرم فوت شده احساس میکنم از پسش برنمیام بخاطر اینم هست که وانم ...

عزیزم وانمود نکن

واقعا بشین فکر کن چرا بچه نمی خوای

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنون عزیزم ، اینم حرفیه حتما تواناییشو داریم که میتونیم بچه دارشیم  من و همسرم جفتمون ارابشگر ...

افرین بهتون👏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 خیلی عالیه که اینقدر خودساخته این. عوضش قدر نعمت باهم بودن رو بیشتر میدونین و منت کسی روی سرتون نیست. 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

بله عالیه 

بچه آوردن اشتباه تو این دنیا منکه حاظر نیستم دست به چنین بی عقلی بزنم 

الانم آدم ها سطح پایین ۴،۳ تا بچه دارن دیگه آدم عاقل هم پیدا نمیشه اینقدر بچه بیاره 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد