2777
2789

گوشیش رو جواب میده ولی هی می گه عجب،،بیش تر زورم می گیره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره پیام رو سین می‌کنه جواب نمیده فقط ی جمله می‌نویسه همیشه که تو راست میگی.از صد تا فحش بدتره.بعدشم برمیگرده خونه نیشش تا گوشش بازه انگار نه انگار

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
شوهرمنم صدسال ی باری بخاد جواب بده مینویسه خب

خیلی زور داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

گوشی اینا جواب میده 

ولی تو خونه بحثمون بشه من هرچقدر داد بزنم کتکش بزنم خونه رو رو سرش خراب کنم 😐🤦🏻‍♀️یه گوشه میشینه سکوت میکنه هرچند دقیقه یه بار میگه توروخدا بسه خیلی ناراحت بشه میره بیرون 

یعنی دوس دارم خفش کن

باید بپذیری تفاوت زن و مرد رو. مردا ممکنه عصبی باشن ولی حتی به کارشون برسن و بعد از اینکه کارشون تموم شد تازه بخوان به دعوایی که با شما کردن فکر کنن و مثل زنا نیستن که کل زمانشون رو بشینن فکر کنن و نتونتت کنترل کنن. بیشتر توی دعوا دلشون می‌خواد هیچی نگن تا جو آروم بشه ولی زنا دوست دارن هی ادامه بدن هی غر بزنن تا سبک شن. اینو باید بپذیری و درنهایت وقتی پذیرفتی، وقتی حالتون خوبه خواسته‌هات رو بیان کنی که دوست داری توی دعوا چه واکنشی نشون بده و از این قضیه مطمئنش کنی که اگر ساکت باسه اوضاع بهتر نمی‌شه چون اونا فکر میکنن با سکوت زودتر بحث تموم میشه. و شما هم سعی کنی وقتی این خصلتشو گذاشت کنار توی دعوا زودتر غر زدن و ابراز ناراحتی رو بذاری کنار و سریع بحث رو تموم کنی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.