2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ماهم همینجور عادت به لخت بودن خونه نداریم

دقیقا ماهم بخدا یکی میبینم خونش فرش نیست یجوری میشم نمیدونم چرا بدم میاد کف پام خونه بزارم حس میکنم با بیرون فرقی نداره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ناسلامتی خودت طراح داخلی هستی  البته اشکالی ندارد بچت کوچیکه  بزرگ بشه خیلی چیزا درست می ...

واسه همين خودم به خودم تيكه مي اندازم ديگه 😂

فعلا هرچي بزرگت  ميشه خونه هي داره داغون تر و كثيف تر ميشه 

نميدونم اين روند تا كي ادامه داره

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
اینه خیلی کوچیک به نظر من ولی بهش نگفتم

مبارکش باشه،مهم اینکه خداروشکردیگه مستاجرنیست ،خداب مامستاجرا هم رحم کنه وبخودمون خونه بده انشاءالله

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
چه خونه تون کوچیک و دلگیره😎😎😎

بعد میگن شما اقازاده ها و ژن خوبا مفت خورین و ... میبینی بخدا 

کلبه درویشی بیش نی 

ول خب ت حرفتو پس بگیر تا زنگ نزدم با گونی بیان دم خونت😈

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

امضات با خونت تناسب نداره    

چون يه دختر يكساله دارم كه سرويس كاملم كرده و مجبورم از همه چيز بگذرم تا روان سالم و شادي داشته باشه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
چون يه دختر يكساله دارم كه سرويس كاملم كرده و مجبورم از همه چيز بگذرم تا روان سالم و شادي داشته باشه ...

خوب کاری میکنی عزیزم خونه برا آرامشه فعلا هم آرامشت در اینه .مبارکت باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز