2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانومااین عکس هر کم و کسری داره یا مشکلی هست ممنون میشم نظر بدید رفع کنم ،خوشحال میشم😊

وصندلی تک نفره هارو بزار روبرو تا یه تی وی روم درست بشه

اینجوری شده مثل مسجد همه رو چسبیده به هم گذاشتی 

اگر ناراحت نمیشی بگم خیلی پر کردی خونه رو با فرش شده مسجد 

ن ناراحت نمیشم ما عادت نداریم خونه لخت باشع صدا خونه میپیچه بعد سرامیک سرده ادم اذیت میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

با دل خوش وتن سلامت زندگی کنید توش 

خیلی ممنون

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اونکه دیگ عالی خواستم کم هزینه بگم مثلا    

ممنون😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
خانومااین عکس هر کم و کسری داره یا مشکلی هست ممنون میشم نظر بدید رفع کنم ،خوشحال میشم😊

خیلی خوشم اومد از خونت مبارک باشه همه چی عالیه

فقط اون سیم تلویزیون یه کاری کنی معلوم نباشه عالی تر میشه

انشالا همیشه صدای خنده بپیچه تو خونتون  خونه تو دوسداشتم از رنگ طوسی خیلی خوشم میاد

فدای ت عزیزم

ممنونم

😍😍😍

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز