2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قالی لول کردیم زیرمبل نره چون بشینیم روی مبل سنگین میشه اونطرفه خونه خیلی نامرتبه فقط اینجامرتبه🙈

خب بره زیر مبل هیچیش نمیشه بخدا 😐از اینا ک زیر پایه مبلا میزننو پلاستیکیه بگیر بزن ب پایه مبلا ک فرش خراب نشه .اینجوری خیلی خزه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
چون دیدم دکورت شیکه اهل خرجی گفتم وگرنه جسارت نمیکردم من خودم به لوستر علاقه دارم

فداتشم من

حتما میخرم ت این روزا مرسی ک گفتیییی😎😍❤️

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
خب بره زیر مبل هیچیش نمیشه بخدا 😐از اینا ک زیر پایه مبلا میزننو پلاستیکیه بگیر بزن ب پایه مبلا ک فر ...

کجاش خزه خواهر 😀

قالیمو میدم به قالی شویی بعد میرم میخرم فعلا تازه اسباب کشی کردم

بهرحال مثل ایده دکوراسیون ه آدم ایده میگیره

چه ناز شده مبلا من کلا از مبل راه راه خوشم نمیاد ولی واسه تو واقعا زیباست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قالی لول کردیم زیرمبل نره چون بشینیم روی مبل سنگین میشه اونطرفه خونه خیلی نامرتبه فقط اینجامرتبه🙈

اینجوری نامرتب بنظر میاد، زیر پایه های مبل، زیر مبلی بزار، کوچولو هستن، حالت لاستیکی طور دارن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بااین خطا چندتا چیزو سانسور کردم،،پایین شلفمم چیزی نمیذارم چون یه دخمل فضول دارم😁

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
بهرحال مثل ایده دکوراسیون ه آدم ایده میگیره

تخت چه شکلیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز