2777
2789

اسپری کامن بگیر بزن  در جا می‌کشه  بعدش هم مرتب حداقل هفته ای جرم گیر بزن دیگه پیداشون نمیشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیمرن لامصبا اصلا اون نمی‌کشه خیلی مقاومن

اگه مقاوم هستن، یه دارویی هست اسمشو نمیدونم ولی خیلی تاثیر داره، از مغازه هایی که لوازم کشاورزی و سمپاشی میفروشن باید بگیری، با آب قاطی میکنی اسپری میکنی تا چند ماه هیچ حشره ای نمیاد ،بگی برای چی میخوای خودشون راهنمایی میکنن، قیمتشم ۲۰-۳۰ تومن ایناست

تو چاه یه مقدار کم حدود دو لیوان نفت بریز تخم هاشون از بین بره و یه اسپری سیاه رنگی هستن همه ی سوپری ها دارن اسپری کشاورزی هست سم خیلی قوی ای هست اسمشو همیشه یادم میره اگه پیداش نکردی بهم پیام بده بعدا تا دقیق اشو بهت بگم 

اسپری مشکی رنگی هست سرش قرمزه 

اکثر سوپری ها دارن 

ریشه کن میشن با این دو کار 

اسپری کامن بگیر بزن  در جا می‌کشه  بعدش هم مرتب حداقل هفته ای جرم گیر بزن دیگه پیداشون نمی ...

فقط اسمش کامن هست مشخصات دیگه داره؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

تو چاه یه مقدار کم حدود دو لیوان نفت بریز تخم هاشون از بین بره و یه اسپری سیاه رنگی هستن همه ی سوپری ...

من تو خود دستشویی ریختم نفت باز اومدن 

برم از تو حیاط در چاه باز کنم؟؟؟؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اینه هر حشره ای باشه در جا می‌کشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نه این ریزا ک ریزن اما سخت جونن  اب اینا می‌ریزی روشون نمیمیرن

مگس توالت ببین اینا خیلی سگ جونن خیلی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اسپری کامن بگیر بزن  در جا می‌کشه  بعدش هم مرتب حداقل هفته ای جرم گیر بزن دیگه پیداشون نمی ...

اسپری کامن خیلی قویه!!!

بوش هم تند و‌ماندگاره 

بنظرم نمیارزه برای اینا خرج کنه به بوی بعدش نمیارزه