2789
عنوان

زندگی تلخ

217 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان ما یکساله ازدواج کردیم وبا مادرشوهر زندگی میکنیم مادرشوهرم خیلی بهم علاقه نداره یعنی توی رفتارش بین منو جاریم متوجه شدم که منو دوس نداره فک می‌کنه منو به عنوان کلفت اورده شوهرم هم اوایل خیلی خوب بود ولی الان کاملا برعکس شده و تا اینکه یه روز در اومد بهم گفت من زن گرفتم که کار کنه بهش گفتم اگه واسه کار زن گرفتی مامانتم بود پرو در اومد بهم گفت تا مامانم راحت باشه 

خیلی زندگی سختی رو دارم حتی توی دوران نامزدی شوهرم بهم خیانت کرد با یکی هم سن و سالهای مامانش که دوستای خانوادگی هستن و هنوز که هنوزه رفت و آمد خانوادگی دارن و جاریم هم میشه دختر همین زن عوضی 

و کلا من سوختم به پای عشقم از قبل خیلی همسرمو دوس داشتم و وقتی اومد خواستگاری باچشم بسته جوابش رو مثبت دادم و اون کلی شرط گذاشت که من تک تکشو قبول کردم که الان مثل سگ پشیمونم که همه شرطاش درمورد زندگی با مامانش بود که الان تا میگم خونه جدا میخوام میگه روز اول بهت گفتم که شرایط من اینه و تو هم قبول کردی 

فکر میکنم اصلا دوسم نداره من خونه بابام تک دختر بودم بخاطر همین خیلی اهل کار نبودم 

اینجا که اومدم مث سگ ازم کار میکشن چندروز پیش ششتا بطری آب یخ زده رو باید حدود دویست متر توی حیاط جابه جا میکردم چون سنگین بودن منم دوتا دوتا میزاشتم توی ظرف می‌بردم شوهرم بهم گفت باید همشو باهم بلند کنی تا عادت کنی 

یا یه جاهایی با دختر خاله هاش گرم میگیره من دوس ندارم ناراحت میشم چون قبلاً ازش خیانت دیدم بهم میگه اگه اعتماد نداری منم نمی‌خوام که اذیت شی برو خونه بابات

نمیدونم خیلی سخته من نمیتونم نظر خوبی بدم بهت ولی میتونی بری مشاوره با همسرت

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خاک تو سرت حیف جوونی و شادابیت نیس ک با این خانواده تلف کردی برای تو طلاق بهترین گزینس تا کلفت بی مز ...

من الان چون خیلی ناراحتم از بدی های شوهرم می‌نویسم از اون چیزایی که خیلی ناراحتم کرده ولی خیلی خوبی هم داره ولی بیشتر زندگیش مامانشه تا من 

من باشم میرم خونه بابام اگه حمایتم میکنن وتکلیفموروشن میکنم همین وگرنه خودم اخلاقم بدجورعوض میشه که جواب رفتاراونا وعین خودشونه...گوربابای عشق وعاشقی یک طرفه که عذابم بدن،شخصیتموخردکنن وازم یه برده بسازن ،تاهمین جااشتباه کردی، تجربه شدبسه دیگه ،اگه همینجورادامه بدی عاقبت خوبی نخواهی داشت وقتی بخودت احترام نمیذاری اونم بایه خائن بشدت پرروکه خودت بیشتروقیح ترش میکنی وهرثانیه که ب روش میخندی واعتراض نمیکنی وسخت نمیگیری ومیترسی ولت کنه خودتوپایین وپائین ترمیکشی وکامل ازچشم میفتی ،ازخودت دفاع کن بگونه....انگار ب کارگرش دستورمیده ب مامانم خدمت کن راحت باشه.....ظرفهای سنگینو یکجابلندکن عادت کنی ....دخترجان یه بغل کثیفش اینقدربرات ارزش داره؟بغلی که ب روی دیگرانم راحتتر بازه تاتو؟توبایدباج بدی،ولی التماس دیگرانوبایدبکنه ...دوستت داشت خیانت نمیکرد،نمیکنه،راحتی تووآسایشت براش مهم بود..لااقل مظلومانه رفتارنکن توشریک زندگیشی فرقی تواین شراکت بین تون نیست ...ب خودت بیا

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بابام خیلی زحمت منو کشیده خیلی ناراحت میشه که طلاق بگیرم مامانم داغون میشه همشون فکر میکنند من خیلی ...

پس خیلی خود دار هستی. آخه شرایطت خیلی سخته . یه فکر بکن. یکبار به بزرگتر بگو جلو شوهرت بایسته شاید زندگیت بهتر بشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم