2777
2789
عنوان

سریال رحیل چی شد؟

573 بازدید | 8 پست

کسی دیده؟ من دو قسمت آخر ندیدم. 

گوشیمم خرابه نمیتونم اینترنتی ببینم.

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

کسی جواب نمیده؟ رفتین نماز 😊

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرش سردار زمان شاه شد و اون دختره اسمش چی بود یادم رفته اونم مرد بیتاجم ب نگین رسید

ممنون از توضیحت.❤🌺

چه غم انگیز!!😔😔  همه چی خراب شد که! 

شاید اینا که گفتی افکار و خیال اون دختر فلج هست و واقعا این اتفاقا نیفتاده. 😭

میشه مفصل تر بگی البته اگر حالشو داری. 🌷🌺

ممنون از توضیحت.❤🌺  چه غم انگیز!!😔😔  همه چی خراب شد که!  شاید اینا که گفتی ...

اره جونم 

ببین درسته افکار اون دختره فلجه بود ولی اخر سریال اینجوری تموم شد ک سردار رخت پادشاهی پوشیده بود و بیتاجم ب نگین رسیده بود و کناره هن راه میرفتن‌

شاه هم با تعجب و حیرت نگاشون میکرد اون دختره ک خاطر خواه شاه بود هم کناره شاه ایساده بود 

و ی قسمتی از اون دختره نشون دادن ک با رخت عروسی و خونی روی تخت دراز کشیده بود و نگین هم تو دستش بود بیتاج نگین رو برداشت و دختره رو با تیر کشت

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اره جونم  ببین درسته افکار اون دختره فلجه بود ولی اخر سریال اینجوری تموم شد ک سردار رخت پادشاه ...

فکر کنم قراره فصل بعدش پخش بشه. شاید اونجا آخر داستان معلوم بشه. 

بازم ممنون 😍دستت درد نکنه اینقدر تایپ کردی🌹❤

فکر کنم قراره فصل بعدش پخش بشه. شاید اونجا آخر داستان معلوم بشه.   بازم ممنون 😍دستت درد ...

دورت بگردم ک 

اره کاش فصل دوم بسازن ولی شخصیت اصلی داستان ک اون دختره بود مرد دیگه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️