2777
2789
عنوان

صدای رابطه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 117916 بازدید | 109 پست
خواهر شوهرم صدای همسایه شونو میشنیدن واضح بهش گفتند گفته شوهرم دوست داره بلند صدا بدم 

چه پر رو و شوهر بی غیرت

با آدمی که حرفتو نمی‌فهمه بحث نکن فقط بهش بگو حق با شماست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم صدای همسایه شونو میشنیدن واضح بهش گفتند گفته شوهرم دوست داره بلند صدا بدم 

🤣ای بابا از دست این شوهرا

خب درسته اه ناله خوبه ولی با صدای بلند اصلا قشنگ نمیشه

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 
چیکار میکنن اینا مگه  داد و بیداد میکنن؟!😐😐  به تبع داد هم بزنی نباید صدا بره بیرون😐& ...

بخدا وندی خدا ی وقتایی همسرم می‌رفت جلو در وایمیستاد ک همسایه ها فکر نکنن صدای ماست تازه صب و ظهر و شبم براشون نداشت وقتی ی بار بش گفتم فقط خندید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

منم مثل بقیه دوستامون نظرم اینه که خیلی مودبانه به خودش بگی که صدات میاد بالا، والا ما صدا نداشتیم همسایمون ب خنده گفت نصفه شب میری حموم صدای دوش میاد بچه هام میگن چرا نصفه شب حموم میرن، منم دیگه مراعات کردم نصفه شب حموم نرفتم حالا این که صداش میاد دیگه بهش بگو 

بخدا وندی خدا ی وقتایی همسرم می‌رفت جلو در وایمیستاد ک همسایه ها فکر نکنن صدای ماست تازه صب و ظهر و ...

چقدر بی حیا😐😐😐 

وای خدایا😐😐😐 

من دیگه آدم سابق نمیشم😐😐😐 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊