2777
2789

سلام خانوما من تنبلی تخمدان دارم و صورتم پر از جوش هست جاشون کلا مونده اصلأ نمیره و گود افتاده همه جام دو ماه دیگه عروسیمون هست حالا موندم چیکار کنم پول دکتر دارو هم ندارم 🛑 تو رو خدا چیزی میدونید بگید حداقل قرمزیشون رفع شه

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جای صورتم پره 

من خودم زیاد نیس حالا خیلی کمه ولی پوستم ب شدت صافه حالم بد میشه وقتی جوش پریودی میرنم میام یه قاچ سیب درختی رنده میکنم و یه قاشق مربا خوری عسل خوببب هم میزنم رو صورتم میزارم ببین عالیههه

چرب

من ی سری چیز برات می‌نویسم تو خودت انتخاب کن چیا بخری

سدر بخر از عطاری همراه ماست یا آب قاطی کن دو روز یبار بزن ب صورتت یکم صورتت خنک شه‌ رنگ پوستت هم باز شه

ماسک سیاه بگیر با آبرسان و تونر هفته ای دوبار نهایتا ، اول ماسک سیاه بزن بعد که خشک شد با تونر صورتت رو تمیز کن بعد آبرسان بزن ، بعدشم از خیار یا همون سدر که گفتم استفاده کن روی پوستت ،پوستت رو خنک کن. میخواستم بگم میتونی اسکراب هم استفاده کنی ولی اگر دوستت حساس باشه بهتره نکنی، اسکراب که میگم اگر تونستی درست کن ، تفاله قهوه و یکم عسل و یکم ژل شست شو ، تونر هم میشه، قاطی کن باهم شبیه ی مایع کرمی بشه میری حموم هفته ایی یبار خیلی آروم رو جای جوشات بزن 

تنبلی تخمدان داری نمیترسی باردار نشی؟ من سه روزه دکتر بهم گفته یکم تنبلی از استرس دارم میمیرم😣😣😣

من عقدم ولی یکم میترسم واینکه سنم کمه نمی‌خوام بچه دار شم موندم چیکار کنم؟

دکتر بهت چه توصیه هایی کرد؟

من عقدم ولی یکم میترسم واینکه سنم کمه نمی‌خوام بچه دار شم موندم چیکار کنم؟ دکتر بهت چه توصیه هایی ک ...

هیچی بهم دارو داده، ماه قبلم سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم دکتر گفت عالی هستی اما الان یهوو نمیدونم چی شد، بهت توصیه میکنم ازدواج. کردی سریع یه فکری بکنی نذاری دیر بشه💔

اره حداروشکر دخترمو همون اول ازدواج ناخواسته باردار شدم وگرنه🤦🏻‍♀️

پس خدارو شکر 

اول ازهمه باید اصلاح سبک کنیم بعدش دارو

پس خدارو شکر  اول ازهمه باید اصلاح سبک کنیم بعدش دارو

بخدا من وزنم زیاد نیست کلا لبنبات نمیخورم یک ساله لب نزدم، قند و شکر اصلا لب نمیزنم، پیاده روی هم میرم،فست فودم شش ساله نخوردم، نمیدونم چرا اینطور شدم😔😔😔😔💔💔

بخدا من وزنم زیاد نیست کلا لبنبات نمیخورم یک ساله لب نزدم، قند و شکر اصلا لب نمیزنم، پیاده روی هم می ...

من همه اینا رو مصرف میکنم فقط وزنم نرماله 🤣