2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله پدرم, یک بار خواب دیدن یکی از اقوام رو که سالهست فوت شده, که گردنش مثل نخ باریک بوده و عذاب میکشیده, گفته که زنم از من راضی نمیشه. بابام رفتن پیش خانم این اقا هر چی اصرار کردن حلالش نکرد, چون سر یه موضوعی به خاطر این اقا بچه ش رو وقتی کوچیک بوده از دست میده. کلا هر کس که ظلم کنه توی اون دنیا اسایش نداره تا وقتی بخشیده بشه.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
دوستم که فوت شد تو تصادف ، یکی از دوستام خیلی بی تاب بود دائما گریه میکرد همون هفته ی اول خوابش رو دیده بود گفته بود گریه نکن گریه میکنی من ناراحت میشم ، من حالم خوبه جام هم خوبه ، فقط از حجابم یه کم ایراد گرفتن از اون روز این دوستم اروم شد دیگه کم گریه میکرد
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم دیروز هم تایپیک زده بودی، اینهمه استرس خیلی عادی نیست، سایتی هست به نام شبهه که بهتره اونجا نگرانی هاتو مطرح کنی، اگه دقیق عنوان کنی مفصل و کامل جواب میگیری،
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
من یکبار خواب بابام رو دیدم بهش گفتم اونجا چه جوریه گفت مو رو از ماست میکشن تنها چیزی هم که خیلی به دردت میخوره نماز و قرانه که میتونه نجاتت بده
کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
بابام وقتی چهارده پونزده سالش بود خوابی دید که هنوز با تاسف و ناراحتی تعریف میکنه،خواب دیدن ک تو قبرستون محلشون بود و خانومی باردار که شکمش پاره و بچه اش ازش اویزون بود داد میزد امان از شاهدیه نا حق،امان از شاهدیه ناحق،بعد به پدرم گفت برو از فلانی برام حلالیت بخواه،بابام ک از خواب بیدار میشه رفت پیش بابابزرگش و اون بهش گفته این داستان داره و برای چهل سال پیشه،هستین بقیه رو تعریف کنم!؟؟؟
بانوی احساس جون, این دنیا رو که الان فرصت داری درست کن, سرای اخرتت درست میشه. هر شکلی هم که باشه دیر یا زود همه میریم اونجا. مهم فرصت امروز ماست.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز