خوبه حالا این عنوان😒 ای بابا دارم چیز اموزنده میگم تاپیک قفل میکنید اه😒
سلام بروبچ
من و نامزدم ۵ ساله با همیم نامزد میگم یعنی هنوز عقد و اینا نیستیم
و رابطمون کاملا عاشقانه و عالیه ، نامزدم قبل من بیشتر تو فکر رفیق بازی و این داستانا بوده و کلاً قبل من رابطه جدی و بلند مدتی نداشته(آمار دارم 😂) و به گفته خودش اولین بار عشق با من تجربه کرده
حدوداً دو سال بود که با هم بودیم رفته بودیم بیرون گوشی نامزدم دست من بود رفتم داخل واتساپ و دیدم یه دختر پیام داده و متن پیام این بود (سلام من سحر هستم دختر خاله اتنا)
آتنا یه دوران خیلی کوتاهی دوست دختر نامزدم بوده این داستان برمیگرده به ۱۷ ۱۸ سالگی نامزدم 😐🤦🏻♀️
خلاصه دختر خاله آتنا پیام داده بود که آتنا هنوز بهت فکر میکنه و خیلی بیقراره لطفاً اگه میشه شمارشو بدم باهاش صحبت کن 😐 و شاید باورتون نشه آتنا شوهر و بچه داره 😐
نامزدم در جواب نوشته بود من همچین کسی رو نمیشناسم لطفاً پیام نده،ولی دخترا باز پیام داده بود که تو رو خدا باهاش حرف بزن خیلی حالش بده و فلان ساعت شوهرش نیست شمارشو فرستاده بود نوشته بود اون ساعت تماس بگیر و نامزد من دیگه جواب نداده بود
من صفحه چت دختره رو پاک کردم و اصلاً به روی نامزدم نزدم چون من اعتماد کامل بهش دارم و جای شکی وجود نداشت هیچ وقتم هیچی ازش ندیدم تا گذشت همین تازگیها...