2777
2789

خوبه حالا این عنوان😒 ای بابا دارم چیز اموزنده میگم تاپیک قفل میکنید اه😒

سلام بروبچ

من و نامزدم ۵ ساله با همیم نامزد می‌گم یعنی هنوز عقد و اینا نیستیم 

و رابطمون کاملا عاشقانه و عالیه ، نامزدم قبل من بیشتر تو فکر رفیق بازی و این داستانا بوده و کلاً قبل من رابطه جدی و بلند مدتی نداشته(آمار دارم 😂) و به گفته خودش اولین بار عشق با من تجربه کرده

حدوداً دو سال بود که با هم بودیم رفته بودیم بیرون گوشی نامزدم دست من بود رفتم داخل واتساپ و دیدم یه دختر پیام داده و متن پیام این بود (سلام من سحر هستم دختر خاله اتنا)

آتنا یه دوران خیلی کوتاهی دوست دختر نامزدم بوده این داستان برمی‌گرده به ۱۷ ۱۸ سالگی نامزدم 😐🤦🏻‍♀️

خلاصه دختر خاله آتنا پیام داده بود که آتنا هنوز بهت فکر می‌کنه و خیلی بی‌قراره لطفاً اگه میشه شمارشو بدم باهاش صحبت کن 😐 و شاید باورتون نشه آتنا شوهر و بچه داره 😐

نامزدم در جواب نوشته بود من همچین کسی رو نمی‌شناسم لطفاً پیام نده،ولی دخترا باز پیام داده بود که تو رو خدا باهاش حرف بزن خیلی حالش بده و فلان ساعت شوهرش نیست شمارشو فرستاده بود نوشته بود اون ساعت تماس بگیر و نامزد من دیگه جواب نداده بود

من صفحه چت دختره رو پاک کردم و اصلاً به روی نامزدم نزدم چون من اعتماد کامل بهش دارم و جای شکی وجود نداشت هیچ وقتم هیچی ازش ندیدم تا گذشت همین تازگی‌ها...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته از دستم در رفت تاپیک قبلی قفل شد 😒

داشتم می‌گفتم باز رفته بودیم بیرون گوشی نامزدم دستم بود رفتم داخل پیام‌ها و یه پیام از یه شماره ناشناس دیدم رفتم داخل و دیدم دقیقاً روز تولد نامزدم این پیام اومده نوشته تولدت مبارک عشقم با یه قلب شکسته

نامزدم جواب نداده بود باز چند تا پیام از طرفش اومده بود که بازم جواب نداده بود و دیگه دیده بود که جواب نمیده یه پیام داده بود

می‌دونم دوست دختر داری و مدت زیادیه که باهاش هستی شنیدم که عاشقشی و حتماً به خاطر همونه که جواب منو نمیدی باشه من مزاحمت نمی‌شم دوستت دارم با قلبه شکسته 💔

نمیدونم چرا به نامزدت حس خوبی ندارم 

خب چرا همون اول بلاک نمیکنه منتظره باز ادامه بده حرفشو 

و اینکه اصلا چرا پیامو نگه می‌دارد تو ببینی خب بلاک و پاک کنه و تمام مثل یه مسئله بی اهمیت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با اینکه نامزدم جواب پیاماشو اصلاً حتی یه دونه هم نداده بود اما واقعاً عصبی و ناراحت شدم بحث خیلی شدید بینمون پیش اومد گفت بهت نگفتم چون اصلاً چیز مهمی نبود برای و نمی‌خواستم الکی اعصابت خورد بشه و فکرت درگیر بشه الانم شماره توی بلک لیست منه ولی من انقدر عصبی بودم که اصلاً این حرفا تو کتم نمی‌رفت و شماره دختره رو برداشتم و اومدم خونه