امشب رفتم سینما هتل رو دیدم یعنی واقعا حیف وقت و چشم ک بزاری ...من فکر کردم دیگه تاریخ انقضای اینجور فیلمای خیانتی چند زنه بودن گذشته..قدیم مد بود مثل زنها فرشته اند اینا.. تو کارهای اطیابی فقط دینامیت دوسش داشتم و خندیدم واقعا باهاش ولی این لبخندم ب زور بود...گفتم اگر شماهم ازین مدل طنزا خوشتون نمیاد وقتتون رو هدر ندید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
یک رئیس و کارمندش که هر دوبه سفر کیش میرن یکیشون خیانت ب زن اولش ک هر چی داره از اونه و کارمندش که بخاطر پول و ارثیه ک قرار عمه زن اولش بده زنی تازه باهاش عروسی کرده رو رها میکنه میره دنبال پول اون و همه اینها همو توی همون هتل توی کیش میبیند و سعی میکنن ک لو نره که دارن چیکار میکنن...
منم نمیدونستم موضوعش خیانت و ایناست، انقدررر همه تعریف کرده بودن رفتم دیدم و طول فیلم خیلییی حرص خور ...
دقیقا چندشم میشه مخصوص وقتی اون زن میدونه ک اونی ک میخواد باهاش ازدواج کنه زن داره و بازم میخواد اینکارو انجام بده...یعنی انگار خودش به عنوان زن جایگاهشو انقدر پایین میدید خیلی فیلم نگاهش ب زن تحقیر آمیز بود..درسته آدم گاهی نباید گیر بده و فقط فیلمو نگاه کنه ولی نه در حد بی ارزش جلوه دادن.. به چی میخندن واقعا نمیدونم🤦♀️
فیلم ها، کتاب ها، سفرها، گعتگوها، گعده ها و دورهمی ها و مهمونی ها، درنهایت هرچه میبینی میخوری هرکجا میری و میشنوی تو رو فرهنگ تو رو و فرهنگ بچه هات رو میسازن... عزیزم واقعیت اینه: فرهنگ شوهرت رو هم میسازن :) خصوصا وقتی با هم میشینید و به توهین به حقوق زنان میخندید و میگید خب فیلمه...