امشب رفتم سینما هتل رو دیدم یعنی واقعا حیف وقت و چشم ک بزاری ...من فکر کردم دیگه تاریخ انقضای اینجور فیلمای خیانتی چند زنه بودن گذشته..قدیم مد بود مثل زنها فرشته اند اینا.. تو کارهای اطیابی فقط دینامیت دوسش داشتم و خندیدم واقعا باهاش ولی این لبخندم ب زور بود...گفتم اگر شماهم ازین مدل طنزا خوشتون نمیاد وقتتون رو هدر ندید
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
یک رئیس و کارمندش که هر دوبه سفر کیش میرن یکیشون خیانت ب زن اولش ک هر چی داره از اونه و کارمندش که بخاطر پول و ارثیه ک قرار عمه زن اولش بده زنی تازه باهاش عروسی کرده رو رها میکنه میره دنبال پول اون و همه اینها همو توی همون هتل توی کیش میبیند و سعی میکنن ک لو نره که دارن چیکار میکنن...
منم نمیدونستم موضوعش خیانت و ایناست، انقدررر همه تعریف کرده بودن رفتم دیدم و طول فیلم خیلییی حرص خور ...
دقیقا چندشم میشه مخصوص وقتی اون زن میدونه ک اونی ک میخواد باهاش ازدواج کنه زن داره و بازم میخواد اینکارو انجام بده...یعنی انگار خودش به عنوان زن جایگاهشو انقدر پایین میدید خیلی فیلم نگاهش ب زن تحقیر آمیز بود..درسته آدم گاهی نباید گیر بده و فقط فیلمو نگاه کنه ولی نه در حد بی ارزش جلوه دادن.. به چی میخندن واقعا نمیدونم🤦♀️
فیلم ها، کتاب ها، سفرها، گعتگوها، گعده ها و دورهمی ها و مهمونی ها، درنهایت هرچه میبینی میخوری هرکجا میری و میشنوی تو رو فرهنگ تو رو و فرهنگ بچه هات رو میسازن... عزیزم واقعیت اینه: فرهنگ شوهرت رو هم میسازن :) خصوصا وقتی با هم میشینید و به توهین به حقوق زنان میخندید و میگید خب فیلمه...