امشب رفتم سینما هتل رو دیدم یعنی واقعا حیف وقت و چشم ک بزاری ...من فکر کردم دیگه تاریخ انقضای اینجور فیلمای خیانتی چند زنه بودن گذشته..قدیم مد بود مثل زنها فرشته اند اینا.. تو کارهای اطیابی فقط دینامیت دوسش داشتم و خندیدم واقعا باهاش ولی این لبخندم ب زور بود...گفتم اگر شماهم ازین مدل طنزا خوشتون نمیاد وقتتون رو هدر ندید
منم نمیدونستم موضوعش خیانت و ایناست، انقدررر همه تعریف کرده بودن رفتم دیدم و طول فیلم خیلییی حرص خور ...
خیانت زن هم خیلی زشت ه حتی به عقیده من زشت تر. راهکار تقابلی که حالا چون از خیانت مردا طنز میسازن از خیانت خانما هم بسازن راهکار نیست بلکه باید فکر کنیم چرا واقعا سینمای جهان باید انقدر ژانرها ی مختلف و در هر ژانر تنوع بی نظیر داشته باشه ولی ما هنوز گیر کردیم تو یه سری ایده های مچاله
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.