2777
2789
عنوان

سقط مکرر

1925 بازدید | 19 پست

سلام

میخواستم بدونم کسی اینجا هست که تجربه سقط مکرر داشته و در نهایت به نتیجه رسیده باشه؟؟

طی چند سال گذشته سقط های زیادی داشتم و بعد از کلی آزمایش هیچ دلیلی پیدا نکردن و تنها جمله ای که من میشنوم اینه که طبیعت باعث شدهههه. هر دفعه قلب تشکیل میشه و حتی تا نه هفته هم رشد می‌کنه ولی بعد یهویی توی سونوی بعدی میگن قلب نمیزنه…….

این سری آخر با وجود اینکه مشکل انتقاد خون ندارم قرص اسپرین ۱۶۰ میلی خوردم روزی یکی . ولی باز بی نتیجه بود.‌

دیگه واقعا خسته شدم و موندم که آیا ادامه بدم برای بارداری یا نه.

میشه اگر کسی تجربه ( مثبت یا منفی فرقی نداره) داره بیاد.

روزتون خوش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون اسپرین کمترین عوارض و داره برای بارداری و جنین!!

خوب ببین شما چند تا سقط داشتی که با اسپرینم جواب نداده من خودم هارین مردم دکتر گفت اگه این دفعه هم سقط شد دفعه بعد باید سرم ای وی ای جی رو امتحان کنیم ببینیم جواب میده یا نه با این که مشکل ایمنی تو آزمایشات نداشتم ولی خوب بازن چون سقط مکرر بودم باید امتحان میکردم. دکترت مورد اعتماده؟ دکتر زنان به من نامه داد رفتم پیش دکتر خون و دکتر آلرژی که دکتر خون هارین تجویز کرد دکتر آلرژی گفت این دفعه صبر کن نشد دفعه بعد سرم

خوب ببین شما چند تا سقط داشتی که با اسپرینم جواب نداده من خودم هارین مردم دکتر گفت اگه این دفعه هم س ...

این هشتمین سقط بود ، بعد از بارداری اولم که اون هم بعد از چهارسال درمان بود ، عزیزم من ایران زندگی نمیکنم و اینجا تحت نظر بهترین بیمارستانم. کلا برای هر تصمیمی یه تیم تصمیم می‌گیره، برای همین اسپرین هم من کلی تلاش کردم تا اجازه دادن از هفته نه شروع کنم. کلا میگفتن چون مشکلی نداری نیازی نیست دارو استفاده کنی و این فقط یا مشکل کروموزمی که اینطوری میشه یا طبیعت و برای هردوش کاری نمیشه کرد. 

من دیگه واقعا خسته شدم هم روحی هم جسمی. 

الان حدود سه سال که دوباره مشغول درمان هستم و هنوز جز هر دفعه سقط به هیچ نتیجه ای نرسیدم .  

این هشتمین سقط بود ، بعد از بارداری اولم که اون هم بعد از چهارسال درمان بود ، عزیزم من ایران زن ...

چی بگم والا کاش امتحان میکردن. شما و همسرت کاریوتایپ دادین؟ خیلی سخته من دوتا خارج رحم بود و ۳ تا سقط تو هفته های اول. من در نهایت ای وی اف کردم

چی بگم والا کاش امتحان میکردن. شما و همسرت کاریوتایپ دادین؟ خیلی سخته من دوتا خارج رحم بود و ۳ تا سق ...

عزیزم منم با ای وی اف باردار شدم ، بارداری اولم ، قبلش یه حاملگی پوچ داشتم که اونم با ای وی اف بود ، این سری هم کلا با ای وی اف شروع کردم ولی همچنان نتیجه ای نداده، سنم هم هیمینجور بالاتر میرهو اختلاف سن با بچه اولم زیاد میشه، واقعا تصمیم سختیه. 

دکترم هم خیلی ناراحت شد و گفت این سری من هم امید داشتم واقعا نمیدونست چی بگه

عزیزم منم با ای وی اف باردار شدم ، بارداری اولم ، قبلش یه حاملگی پوچ داشتم که اونم با ای وی اف بود ، ...

پی جی دی انجام دادن رو جنینات؟ آخه اگه انجام بدن جنین‌های که مشکل کروموزومی دارن از بین میرن

شما الان با ای وی اف به نتیجه رسیدین؟ 

بله دوبار منفی شد ولی بار سوم مثبت شد خداروشکر. من هم اسپرین داشتم هم دوز بالای هارین. البته یکم پلاکت خونم بالا بود ولی متخصص خون معتقد بود این میزان پلاکت باعث سقط نمیشه و هارین نیازی نیست ولی دکتر زنان گفت بزن جالا نمیدونم چه عوارضی رو بدنم داشته این حجم از دارو. الان که بعد ۳ سال اوکی هستم حالا در آینده نمیدونم

بله دوبار منفی شد ولی بار سوم مثبت شد خداروشکر. من هم اسپرین داشتم هم دوز بالای هارین. البته یکم پلا ...

خوشحالم که جواب داده ، امیدوارم هیچ مشکلی پیدا نکنی و اگر تصمیم دوباره برای بارداری داری به خوبی برات پیش بره. 

من این درخواست و دادم که کروموزوم ها رو چک کنن ولی گفتن نه، چون توی خانواده مشکل کروموزومی نیست بچه اول هم سالم هست پس ما کنترل نمیکنیم، میدونی مشکل اینجاست که همه هزینه ها رو بیمه می‌ده و کلا خیلی چیزها رو بیمه هم تاثیر داره توی انجامش، فکر کن حتی نوع دارویی که مصرف می‌کنن ، متاسفانه من هم فکر نکنم بتونم تغییری توش بدم. حالا یک ماه دیگه قرار گذاشتم با دکترم درباره همه اینها رو باهاش حرف میزنم. 

دارویی که این چند سال برای بزرگ شدن فولیکول ها استفاده کردم فرق داره با دارویی که سری اول استفاده کردم نمی‌دونم این تاثیری داره توی کیفیت تخمک یا نه. 

کلا خیلی چیزها عوض شده نسبت به چند سال پیش و همچنین سن من. 

آهان خداروشکر شما ی بچه دیگه هم دارین پس. نه دیگه شما نمیتونی روش درمانی اونارو تغییر بدی و باید خودتو با اونا وفق بدی انشالله هر چی به صلاحته واست رقم بخوره عزیزم