2821
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3842 بازدید | 337 پست
😂😂😂مخ زنه خوبیه انصافا 

شوخه خوب باهات چت کرده با هرکی اینطوری نمی چتن پسرا 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعتراف کردی مبارک باشه  چند سالته؟  من برات میاجی گری میکنم🙂😉

😂😂😂من ۲۰ 

ن بابا نمیخواد خواست خودش میاد میگ نخواستم ک دیگ هیچی س تایی میریم تاپیکای بعد🤣

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
😐😐😐😂😂😂🤦‍♀️ن هنو کامل موفق نبوده ولی تا حدودی😂رنگ لباس عقد چیه اسم بچه هامونم انتخاب کردیم #ش ...

اتفاقاً میدونستم تا این مرحله هم پیش رفتین 😂 

سکوت کردم تا خودت اعتراف کنی🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مخت زده شده؟؟؟  ای جانم  حالا رنگ لباس عقد رو هم انتخاب کرد ...

😂😂😂🙃🙃🙃🙃قشنگ اعتراف کرد 

بد میگه ازش خوشم نمیاد 

آقا دوماد بیاد ببینم واکنشش از این همه علاقه چیه😊فقط منتظرم

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

اوه مث اینکه دور رسیدم خوباشو جم کردین

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

آفرین  بیا بریم با هم تانگو برقصیم🤣🤣😂😂😂

حتما اون عروسی بهترین عروسی میشه برام 🙃😉😊

😂😂😂🙃🙃🙃🙃قشنگ اعتراف کرد  بد میگه ازش خوشم نمیاد  آقا دوماد بیاد ببینم واکنشش از ای ...

اتفاقاً آقا داماد ما سرش خیلی شلوغه 

به احتمال زیاد مشغول مخ زدن بقیه است💔🤣😂

اتفاقاً میدونستم تا این مرحله هم پیش رفتین 😂  سکوت کردم تا خودت اعتراف کنی🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂🤣🤦‍♀️پس بزا اینم بگم بیشتر هنگ کنی دوقلو هامونم تو راهن بزا امضامو بزنم برا سلامتی بچه هام صلوات بفرستین🤐🤐

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش