2777
2789
عنوان

همش مجبورم برم خونه بابام ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 77 پست
خودمم میدونم گناه دارن تاجایی که بتونم منم کمک میکنم  شوهرم هر شب خوراکی ای چیزی برا داداشام م ...

بجاي شام يا خوراكي عزيزم همون پولو بده اسنپ بعدظهر برگرد خونت خوشگلم

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
تيكه نيست حقيقته من باشم ميشينم تو خونم جلو شكمو ميگيرم ك لاغر شم  همونجا ميرم باشگاه ك خونمه

رژیم که دارم خیر سرم باشگاه واسه فرم دهی میرم 

باشگاه اطراف خودمونم بخاطر سگای ولگرد نمیتونم از خونه بیرون برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اسنپ حدود ۱۵۰ اونورا میشه هزینش یکم زیاد میشه برگردم  هست ولی راهش یکم دوره بعد سگ ولگرد هس ...

عزيزم خطي سوار شو از تهران تا پرديس پر از خط تاكسي يكم مستقل شو بزار شوهرتم ببينه ك تو بزرگ شدي و ميتوني رو پاهاي خودت وايسي

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
خونه شیک و بزرگی که برای شما فقط خوابگاهه به چه دردی میخوره

اومدم سمت بابام اینا خیلیی دنبال خونه گشتم 

اینقدر وضع داغون بود باورت نمیشه 

خونه ۴۰ متری دسشویی تو اتاق خواب 

خونه نم گرفته اصن ی چیزای عجیبی 

خونه خودمون وااقعا خوبه هر کی میاد میگه چجوری دلت میاد اینو ول کنی بری جای دیگ 

از طرفی به قول تو نقش خوابگاهو داره برامون 

نمیدونم چه کنم که بمونم خونه خودم ولی باشگاهمو کلاس خیاطی و دانشگاه سال بعدو بتونم همرو داشته باشم 

من اگه جای شما بودم سعی میکردم ارزش و احترام خودمو شوهرم رو حفظ کنم

این رویه ای که پیش گرفتی علاوه بر بی ارزش کردن خودت واقعا برای خانوادتم آزاردهنده س

اگه محل زندگیتون انقدر شرایط بدی داره باورکن بفروشین بیاین ۴۰ متری اما با امکانات بهتر به نفعتونه

البته شما مختاری اما با احترام؛من حس خوبی از شیوه زندگیتون نگرفتم

ماشین ازشوهرم میگیرم خودم میرم میام من واقعا نمیتونم خفت تحمل کنم  قطعا جلو اون بچه ی حرفیزده ش ...

منم ادمیم که نمیتونم اصلا تحمل کنم همین دوماه برام عذاب بود 

امشب میخواستم برم تو خیابون بشینم تا شوهرم کارش تموم شه بیاد دنبالم .

وای تورو خدا یه فکری دیگه کن.مادرا گناه دارن به خدا نه فقط شما با کل بچه های سایتم. یه دو روز نرید ...

اره واقعا درسته . خودمم خیلی دلم میسوزه 

همش فکرم درگیره که چکار باید بکنم 

دلیلت خیلی بیخوده راستش  شورش رو در آوردی  آدم باید حد خودش و بدونه قبل اینکه حرفی از کس ...

اره میدونم دیگ بیش از حد دارم مزاحمشون میشم 

باشگاه هست ولی هم دوره هم سگ ولگرد هست که منم وحشت دارم . یک ساله حتی یک بار از خونه نتونستم بیرون برم با اینکه از ۸ صب تا ۱۲ شب تنها بودم همیشه 

اره واقعا درسته . خودمم خیلی دلم میسوزه  همش فکرم درگیره که چکار باید بکنم

دوست من دوچرخه خریده هر روز با دوچرخه میره باشگاه.ببین میتونی اینکارو کنی؟

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
برا خودت یه دوست پیدا کن تو منطقه خودتون برو باشگاه یا رفتی باشگاه اسنپ بگیر برگرد خونه یا هم سعی کن ...

اره گاهی اوقات اینکارو میکنم شام فردامم میپزم  اتفاقا به مامانم اصرار میکنم غذای ساده مث دمی گوجه و استامبولی و.. بذاره ولی میگه زشته😑

کاش میتونستم ولی اصن نمیدونم چطوری دوست پیدا کنم که نزدیک باشیم و منو تا خونمون برسونه سگا نخورن منو😅

عزيزم تاپيكاتو خوندم خونت پرديس روزا با شوهرت برو با اسنپ برگرد ميگي وضعتون خوبه  پس يا خسيسي ...

اره پردیسیم 

گفتم نگم چون ترسیدم اشنا ببینه چون همه شرایطمو میدونن 

اره خیلی کار خوبی میکنی 

اتفاقا منم همیشه میگم کاش خونم تهران بود هر جا میخواستم میرفتم 

حتی هفته ای ی شامم مزاحم نمیشدم نهایتا بعد از ظهرا میرفتم سر میزدم

اره گاهی اوقات اینکارو میکنم شام فردامم میپزم  اتفاقا به مامانم اصرار میکنم غذای ساده مث دمی گو ...

اینجا بگو اسم منطقتون بگو میخوام دوست پیداکنم یا اژ همسایها.  یا چند بار با اسنپ برو باشگاه اونجا ببین از محل شماهستن دوست شوباهاشون

سگ ولگرد داره  منم فوبیا دارم از حیوونا وحشت دارم اوایل که باشگاه نمیرفتم از ۸ صب تا ۱۲ شب تو ...

منم از سگای ولگرد وحشت دارم بعد به هیچکس کار ندارن ولی دقیقا میان دنبال من.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊