2777
2789
عنوان

همش مجبورم برم خونه بابام ☹️

1373 بازدید | 77 پست

سلامم. من یک ساله ازدواج کردم و خونم اطراف تهرانه خونه بابام تهرانه .  خونم نیم ساعت با خونه بابام فاصله داره. 

بعد عروسی کلییی چاق شدم و الان حدود ۲ ماهه رژیم و ورزش شروع کردم . عاااشق ورزشم ولی خونه خودمون نمیتونم برم باشگاه چون هم دوره هم میترسم تنها بیرون برم واسه همین مجبورم ۳ ۴ روز هفته رو بیام خونه بابام 

محل کار شوهرم تهرانه صب باهم میایم منو پیاده میکنه میره 

شب هم میاد شام میخوریم برمیگردیم خونمون

از ی طرف واسه شام معذبم . مامانم همش مجبوره خورشت و کلا غذای خوب درست کنه . با این اوضاع اقتصادی واقعا خجالت میکشم . البته هفته ای یا دو هفته ای یک بار شوهرم از بیرون غذا میگیره

یا خودم روزایی که خونم غذا بیشتر درست میکنم که فردا شبش شام برگردیم خونه ولی خب بازم بیشتر وقتا اونجاییم .

از طرفی هم بابام اینا نزدیک مادربزگم (مامانِ مامانم ) هستن و اینقدر رفتم که مامانبزرگم یکی دوبار تیکه انداخته. امشبم با داداشم (۱۰ سالشه) دعوام شد گفت تو شوهر کردی چرا همش اینجایی 🥲

خیلی ناراحت شدم...

نمیدونم باید دقیقا چکار کنم 

چون میخوام کلاس ثبت نام کنم کنکور بدم و سال بعد تهران بیام دانشگاه 

باشگاهم که باید ادامه بدم 

همشون تهرانن

خونمونم نمیتونیم اجاره بدیم یا بفروشیم بیایم تهران 

چون هم بزرگه هم خیلی شیک و نوسازه با اون پول ی خونه ۴۰ متری تو تهران میتونیم بگیریم 

شما باشین چکار میکنین؟

همه چیو ول میکنین و از صب که شوهرتون میره تا ۱۲ شب تنها میمونین خونه .

یا باز نصف هفته میاین خونه پدرتون ولی تیکه های بقیرو تحمل میکنین یا چی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل کار شوهرم تهرانه صب باهم میایم منو پیاده میکنه میره  شب هم میاد شام میخوریم برمیگردیم خونم ...

واقعا اويزوني 

شوهر مردي برو سمت خودت باشگاه چ اخلاقاي مسخره ايي دارين اخه

ناراحت نشو از حرفم ولي بيچاره پدر مادرت 😑😑

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
هرچی دورتر عزیزتر هرچی نزدیکتر خارتر

اره واقعااا 

ولی هیییچ چاره ای ندارم 

نه میتونم باشگاه و کلاس و دانشگاه نرم 

نه میتونم هروز بیام مزاحم خانوادم شم 

خیلی حس بدی دارم 

نمیدونم باید دقیقا چکار کنم  چون میخوام کلاس ثبت نام کنم کنکور بدم و سال بعد تهران بیام دانشگا ...

تيكه نيست حقيقته

من باشم ميشينم تو خونم جلو شكمو ميگيرم ك لاغر شم 

همونجا ميرم باشگاه ك خونمه

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺