2777
2789
عنوان

چه جوری شاداب و پرانرژی باشیم

102 بازدید | 5 پست

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه❤

می خواستم یکم راهنمایی بگیرم ازتون حس میکنم مدتیه دل مرده و کرخت شدم و شور و شوق قبل رو ندارم همین هم باعث شده حوصله انجام دادن کاریو نداشته باشم و یه سری کارام رو هم تلمبار شده و در یک کلام حس میکنم نظم و کنترل زندگیمو از دست دادم. شما پیشنهادی دارین که کمکم کنه سرحال شم و  روی نظم بیاد شرایطم یا حالا به هر شیوه ای از این حالت دربیام بتونم روزانه کارامو پیش ببرم؟ خودتون چه جوری سعی میکنید مدیریت کنید تایماتون رو که به همه کاراتون برسید؟

اگه پیشنهادی دارین حالا چه از مواد غذایی و ویتامین هایی که باعث میشه مصرفشون کمکم کنه سر حال تر شم تا مقاله یا مطلبی که تو این زمینه خوندین هم چیزی داشتید ممنون میشم باهام به اشتراک بذارید.

آنجا که راه نباشد،خداوند راه میگشاید🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ویتامین دی و اهن وتیروییدتون رو چک کنید.

هر سال اول پاییز یه چکاپ کامل میرم و آزمایش میدم امسال هم آزمایش ها همش نرمال بود دکتر چک کردن واسه همین نمیدونم اصلا چه مکملی استفاده کنم اصلا نمیدونم مسئله فیزیکیه یا روحی با اینکه مکمل های Q10 و wellwoman هم استفاده میکنم ولی تغییر پی توی این حس بی حالیم ایجاد نشده

لایکمم لطفااا اسی یادتت نره❤️❤️❤️

نتیجه ای حاصل نشد خیلی وینا جون که لایک کنم ببینید ولی حتما اگه راهی پیدا کردم که روم جواب داد و حالم بهتر شد همینجا برای شما هم مینویسم❤