2777
2789
عنوان

حالم گرفته شده بعد. از خرید آیفون

1321 بازدید | 20 پست

من آکبند ۱۳پرو ریپک خریدم ۶۷اقساطی

بعد حالا تو نت میخونم ریپکت یعنی کارتون گوشی برای خود گوشی نیست و تعمیر شده اپل بوده از نو تعمیر کردن و نو تحویل دادن و دیگه اون گوشی نو حساب نمیاد و براش کارتون نمیدن میاد ایران براش کارتون میزنن 

قبل از خرید به شوهرم گفتم اینطوری گفت ولش فروشنده هم گفت چیزی نیست اصلا فقط پک گوشی مربوط به خود گوشی نیست ولی خیلی پشیمونم من باید خوشحال باشم ولی حالم خیلی خرابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بدید براتون چک کنن با سیستم اگه تعمیر شده باشه نشون میده  کجاش تعمیر شده

انقدر حالم بده دارم فقط گریه میکنم شوهرم هم داره عصبی میشه میگه میخواستی نخری حتی نمیبرع از چندجا بپرسم ازش زدم دلم نمی‌خواست گوشی دست دومو به نو بهم بندازه شوهرم میگه همینه ک هست نمیخوایمش بده ببرمش پسش بدم چکامو بگیرم اینجوری اعصابمو بیشتر بهم می‌ریزه 

انقدر حالم بده دارم فقط گریه میکنم شوهرم هم داره عصبی میشه میگه میخواستی نخری حتی نمیبرع از چندجا بپ ...

نه بابا دست دوم نیست و تعمیر هم نشده بزنن به سیستم معلومه و اطلاعات کامل گوشی بالا میاد نگران نباشید

کاربر آقا
نه بابا دست دوم نیست و تعمیر هم نشده بزنن به سیستم معلومه و اطلاعات کامل گوشی بالا میاد نگران نباشید

از دیشب فقط گریه میکنم شوهرم هم نمیاد بریم من جایی است کنم ببین گوشی ایرادش چیه میگه نمیخوای برم پسش بدم چکامو بگیرم پنج تومن هم بدم اما دیگه حرف گوشی باهام نزن فکر میکرد ذوق کنم اما حالم گرفته شده 

دست دوم وقتی میشه که استفاده شده باشه

خب پس این ریپک یعنی چی خب نو چرا پک نداره 

من خوندم اونطوز ک تو تاپیک نوشتم یعنی تعمیری بوده نو کردن حالا دیگه نمیان پک بزنن براش 

این بچه بازیا چبه درمیاری عزیزم 

بیچاره انتظار کلی تشکر داشته بدتر حالشو گرفتی که 

عزیزم گوشی نوئه و تعمیر نشده فقط پک یعنی جعبه اش تعویض شده اونم به هزار و یک دلیل نامعلوم

ربطی نداره به گوشیت جانم 

سر یه گوشی زندگیتو زهر کردی برای خودت و اون شوهر بیچارت

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

این بچه بازیا چبه درمیاری عزیزم  بیچاره انتظار کلی تشکر داشته بدتر حالشو گرفتی که  عزیزم ...

آخه هرجا میخونم زنگ میزنم میگن گوشی دست دوم میشه ریپک فقط گریه میکنم اونم مثلا زنگ می‌زنه میگه آیفون خریدن برات آیفون دار شدی حالم بدتر گرفته میشه 

فروشنده ها بعضیاشون میگن گوشی پک اصلی نیست هرکس ی چیزی میگه 

آخه هرجا میخونم زنگ میزنم میگن گوشی دست دوم میشه ریپک فقط گریه میکنم اونم مثلا زنگ می‌زنه میگه آیفون ...

خوش باش و بی خیال 

اصلا هر چیه خریدی تموم شده رفته خوش بگذرون این رفتارا چیه جونم آخه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خب پس این ریپک یعنی چی خب نو چرا پک نداره  من خوندم اونطوز ک تو تاپیک نوشتم یعنی تعمیری بوده ن ...

اینقدر خودتون رو ناراحت نکنید فردا ّبرید جای دیگه که نمایندگی اپل باشه بدید براتون چکش کنند و مشخصاتش رو بخونید تا مطمئن  شید

کاربر آقا