2821
2789
موی فر خیلی خوبه اما وز بودنش خیلی رو مخه من هر کاری میکنم نهایتا تا قبل خواب اوکیه بعد اینکه بخوابم ...

😐وای فکر کردم فقط من اینجوری ام

امروز از خواب بیدار شدم دیدم بهم ریخته با اینکه بافته بودمش 

😐😂اعصابم خورد شد اصلا 

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
بوش خیلی خوبه ولی 🥲🤣 هیییی پس چیکار کنم 🦦👩🏻‍🦱

هر چی میزنی پنتن نزن موهای منو خوره انداخت به سختی از سرشون خلاص شدمممم 

ماسک موی مورینگا خوبه من استفاده کردم سریع مو استایل میگیره

سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐وای فکر کردم فقط من اینجوری ام امروز از خواب بیدار شدم دیدم بهم ریخته با اینکه بافته بودمش  ...

😂😂💓نه جانم تنها نیستی 

من ی بار ریباندینگ کردم اما الان خانوادم مخالفت میکنن میگن معلوم نیست چه مریضی هایی بیاره :/

هر چی میزنی پنتن نزن موهای منو خوره انداخت به سختی از سرشون خلاص شدمممم  ماسک موی مورینگا خوبه ...

مرسییی که گفتی 🧡🥺

من خودم ریباندینگ کرده بودم و از موهام مراقبت انچنانی نمیکردم چون صاف بود نهایتا روغن آرگان و زیتون میزدم 

اما الان بعد چند سال موهام دوباره به همون حالت اولش برگشته و هم چون موهام رشد کرده کلا فرفری شده 

به فروشنده گفتم ی ماسک خوب بده 

اینو داد 😒🙌🏻

مرسییی که گفتی 🧡🥺 من خودم ریباندینگ کرده بودم و از موهام مراقبت انچنانی نمیکردم چون صاف بود نهایت ...

خواهش میکنم 

اره تو مراقبت های مو فرفری تو اینستا هم زیاد اسم پنتن میارن رفتم گرفتم ماه اول خوب بود از ماه دوم به بعد تماااام موهام خوره زد 🥲

سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 11 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز