2777
2789

بیست روز دیگه عروسیمونه میدونم از نظر مالی خیلی فشار روشه ولی اخه خساب ی قرون دوهزار کردن خیلی بد و زشته مثلأ اول گفت واسه تمیز کردن خونه کارگر میگیرم بد نگرفتم یا من قرار بود رو جهازم ماشین ظرفشویی باشه الان خونه ای ک گرفته انقدر کوچیکه جا نمیشه بد هی میخنده ب شوخی میگه پس ماشین ظرفشوییت چیشد شاید من نتونستم بخرم یا مثلأ از من تقاضای ریش تراش فیلیپس میکنه خودش میره سشوار داغون میخره گاز روی خونس من نباید بخرم تو جهزیه ام ولی این خونه ک گرفتیم گاز رو میزی نداره منم دارم میگیرم بد میگه بخاری نمگیری؟البته با خنده؟؟خونمون پکیج داره گفتم الان وقتی پکیج داره بخاری بگیرم کجا بذارم بهش گفتم فردا میخوایم بریم خونه رو تمیز کنیم ی سری مواد شوینده بگیر نگرفته هنوز منم نمیتونم هی بگم بگیر ک خلاصه انگار اومده جنگ دنبال غرامت درصورتی ک من ۴سال بااین ادم بودم میشناسمش حتی تا همین چندوقت پیشم همش میگفت کم جهاز بگیر مراعات کن و فلان فکر میکنم حرفای مادرشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه خیلی مردا هستن وقتی وارد زندگی سختیا ومشکلاتش شدن جبهه میگیرن و خوب حساب کتاب میکنن که کاملا عادی هستش دو اینکه ازالان واسه همدیگه دو دوتا چهارتا میکنید؟ 😑

ثانیا دختر خوب منم عقدم واین مدت تمام تلاشمونو کردیم تاجایی که امکان داره حد ولخرجی وتجملات رو بیاریم پایین اول زندگی هستی اگر قرار ازالان این مدلی رفتار کنی سر رفتار منطقی همسرت به جایی نمیرسی بنظرم یه تجدید نظربه افکارو رفتار خودت داشته باش

عیبی نداره .خیلی مهم نیست اینا.حالا با خنده هم میگه.نزدیک عروسی این حرفا همیشه هست.فقط صبور باش و هر مسئله رو بزرگ نکن تا عروسیتون به شادی و خاطره خوب سپری بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
مسخره بازی درمیاره جوابش و بده بشینه سر جاش  شوینده رو هم رفتنی سر راهتون میخرید دیگه از قبل گ ...

اون ک با ما نمیاد من با خواهرام میخام برم خونه رو تمیز کنم 

اول اینکه خیلی مردا هستن وقتی وارد زندگی سختیا ومشکلاتش شدن جبهه میگیرن و خوب حساب کتاب میکنن که کام ...

اشتباه متوجه شدی من واقعأ بریز بپاچ ندارم حتی چون ی سری رسم و رسوم داشتیم مثل عیدی و فلان ب جاش تولد و این چیزارو حذف کردیم من ک ازش چیزی نخاستم اون همش داره میگه