64champion مدیر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2394 عنوان دبیری قبول شدم | مشاهده متن کامل بحث + 7040 بازدید | 83 پست بعد مادرشوهر زنگ زده شوهرم میگه یکی بهم گفته هر کی آزمون شرکت کرده قبول شده از بس نیرو میخان 😑😑😤شوهر منم در جواب گفت والا از هفت صبح میخوندتا 12 شب واقعااا ملت چقدر حسودن آرزومه که بغلم کنی خودت.... 1402/08/04 | 21:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
64champion مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2394 آره خیلی ام زیادن شما از رو چی خوندی ببین من از هفت صبح تا ظهر تخصصی میخوندم از ظهر تا غروب اختصاصی شبا عمومی که اسونتره ولی عمومی ها خیلی زیاد بود واقعا آرزومه که بغلم کنی خودت....
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13954 ببین من از هفت صبح تا ظهر تخصصی میخوندم از ظهر تا غروب اختصاصی شبا عمومی که اسونتره ولی عمومی ... میگم برای عمومی و تخصصی کتاب خریدی یا از pdf خوندی خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
64champion مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2394 متوجهم عزیزم منظور من شما نیستید منظورم از اول حرف مادرشوهرتون هست که گفته پذیرش زیاده حق با ... خب ببین هدف مادرهمسر من چیز دیگه ای بود و هدفم از تاپیک مشخصه پیش همسرم داره زحمت منو بی ارزش میکنه وگرنه مادرشوهر با سواد ابتدایی چمیدونه چه رشته ها شرکت کردن آرزومه که بغلم کنی خودت....
64champion مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2394 میگم برای عمومی و تخصصی کتاب خریدی یا از pdf خوندی تخصصی که داشتم بقیه رو همه پی دی اف🤢🤢🤢🤢 آرزومه که بغلم کنی خودت....
64champion مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2394 میشه منم راهنمایی کنی؟ منم خیلی دوس دارم کجاشو آرزومه که بغلم کنی خودت....
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13954 تخصصی که داشتم بقیه رو همه پی دی اف🤢🤢🤢🤢 عزیزم تست خوندی یا متن خود کتاب خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
64champion مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2394 عزیزم تست خوندی یا متن خود کتاب تا متن نخونی تست تو ذهنت نمیمونه یکی دو دور متن رو بخون آرزومه که بغلم کنی خودت....
میشل_اوباما عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6784 کجاشو من رشتم مهندسی صنایع هست میتونم شرکت کنم؟ چی باید بخونم از کجا بفهمم آزمون رو
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13954 تا متن نخونی تست تو ذهنت نمیمونه یکی دو دور متن رو بخون باشه گلم ممنون عزیزمانشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی و به این حرف های تو خالی و از سر حسادت اصلا اهمیت نده خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13954 من رشتم مهندسی صنایع هست میتونم شرکت کنم؟ چی باید بخونم از کجا بفهمم آزمون رو برو دفترچه استخدامی دبیری و هنرآموز ۱۴۰۲ رو سرچ کن همه منابع هررشته رو به تفکیک نوشته عزیزم خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
میشل_اوباما عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6784 برو دفترچه استخدامی دبیری و هنرآموز ۱۴۰۲ رو سرچ کن همه منابع هررشته رو به تفکیک نوشته عزیزم الان آزمون دیگ کلا تموم شده؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 85798 😑😑😑 خود تلویزیونم گفت بفرمایید اینقدر استخدامی میخواستید ک بدون پارتی بدون دوره صمن خدمت با حداکثر ظرفیت قبول کردیم حتی تکمیل ظرفیتم زدیمراست میگه مادرشوهرت لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
rehanehb عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 226 میگفتی اگه اینجوری بود که الان کسی بیکار نبود همه میرفتن دبیری
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 85798 خب ببین هدف مادرهمسر من چیز دیگه ای بود و هدفم از تاپیک مشخصه پیش همسرم داره زحمت منو بی ارزش میکنه ... سمت ما هر کی این ۲تا ازمون شرکت کرد قبول شد طرف مانتو تنش نمیکرد بلوز شلواری میرفت لینور اونور قبولش کردن. بدون هیچ دوره ایی فرستادنش سر کلاس. بچه های مردمم موش ازمایشگاهین لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.