2777
2789
عنوان

دبیری قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7040 بازدید | 83 پست
آره خیلی ام زیادن شما از رو چی خوندی

ببین من از هفت صبح تا ظهر تخصصی میخوندم از ظهر تا غروب اختصاصی شبا عمومی که اسونتره 

ولی عمومی ها خیلی زیاد بود واقعا 

آرزومه که بغلم کنی خودت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من از هفت صبح تا ظهر تخصصی میخوندم از ظهر تا غروب اختصاصی شبا عمومی که اسونتره  ولی عمومی ...

میگم برای عمومی و تخصصی کتاب خریدی یا از pdf خوندی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
متوجهم عزیزم  منظور من شما نیستید منظورم از اول حرف مادرشوهرتون هست که گفته پذیرش زیاده حق با ...

خب ببین هدف مادرهمسر من چیز دیگه ای بود و هدفم از تاپیک مشخصه پیش همسرم داره زحمت منو بی ارزش می‌کنه 

وگرنه مادرشوهر با سواد ابتدایی  چمیدونه چه رشته ها شرکت کردن

آرزومه که بغلم کنی خودت....
تخصصی که داشتم بقیه رو همه پی دی اف🤢🤢🤢🤢

عزیزم تست خوندی یا متن خود کتاب 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
تا متن نخونی تست تو ذهنت نمی‌مونه یکی دو دور متن رو بخون

باشه گلم 

ممنون عزیزم

انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی و به این حرف های تو خالی و از سر حسادت اصلا اهمیت نده

من رشتم مهندسی صنایع هست میتونم شرکت کنم؟ چی باید بخونم از کجا بفهمم آزمون رو

برو دفترچه استخدامی دبیری و هنرآموز ۱۴۰۲ رو سرچ کن همه منابع هررشته رو به تفکیک نوشته عزیزم

😑😑😑

خود تلویزیونم گفت بفرمایید اینقدر  استخدامی میخواستید ک بدون پارتی بدون دوره صمن خدمت با حداکثر ظرفیت قبول کردیم حتی تکمیل ظرفیتم زدیم

راست میگه مادرشوهرت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب ببین هدف مادرهمسر من چیز دیگه ای بود و هدفم از تاپیک مشخصه پیش همسرم داره زحمت منو بی ارزش می‌کنه ...

سمت ما هر کی این ۲تا ازمون شرکت کرد قبول شد 

طرف مانتو تنش نمیکرد بلوز شلواری میرفت لینور اونور قبولش کردن. بدون هیچ دوره ایی فرستادنش سر کلاس. بچه های مردمم موش ازمایشگاهین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.