2777
2789
عنوان

رفت وآمد باخونواده شوهر

103 بازدید | 9 پست

شوهرم هروقت بریم بیرون مقصد نهایی خونه پدرشه ومارو میبره اونجا یامثلا ۲ یا ۳ روزی نریم میگه نرفتیم بریم دیدنشون

البته منم هروقت بخوام میرم خونه مادرم شوهرم کاری نداره خودشم وقت داشته باشه میاد اما از اونجایی که رابطم باخونوادش خوبه نمیخوام با رفت وآمد زیاد رابطهامون بد بشه ازبس داریم رفت وامد میکنیم حالت تهوع گرفتم البته پدرشوهرم یه شهردیگه بود الان چند ماهیه نزدیک یکساله اومده شهرمون 

چطور به شوهرم بفهمونم نمیخوام زیاد برم؟؟اصلا حوصله بحث ودعوارو ندارم اما ول کن نیست تا گند نزنه به رابطه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار خودش و بچه‌ها برن سر بزنن 

تو نرو

همسر منم هر روز میره سر میزنه 

یه روز درمیونم بچه‌ها رو میبره

من هفته‌ای یه بار میرم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

والا مال ما هم همین بود...تو نامزدی فقط قیافه های ننه باباش رو دیدم...یعنی هیچ جا ندارن برن جز خونه ...

اره والا .حالا تا قبل نامزدی اصلا حوصله مامان باباشونم نداشتن و مدام ازشون فرار میکردنا.بما میرسن مامان دار میشن

یواش یواش ب بهانه های مختلف خودت نرو و بگو تو برو مشکلی نیست.ولی شما نرو بگو تو مادرته پدرته باید ب ...

اره اینم راه خوبیه هرچند بازم پیله میکنه که بیا سراغتومیگیرن واینا ولی نمیرم اما وقتایی که بگم دلم گرفته بریم بیرون وقتی رفتیم دور زدیم بعدش مارو میبره خونه پدرش  ازاین

اره والا .حالا تا قبل نامزدی اصلا حوصله مامان باباشونم نداشتن و مدام ازشون فرار میکردنا.بما میرسن ما ...

هی هم ننم بابام داداشم...بخدا من موندم شوهرم چجوری تو کشور غریب با این وابستگی کار کرده...شک دارم کار کرده باشه

کاری نداشته باش بزار ی بار گندزد خودش میفهمه.الان بگی میگه چطور خونه مادرت هروقت بخای میری بعد من نر ...

من اصلا کاریش ندارم بزار بره اصلا هر روز تنها بره ولی بزور منو هم میکشونه پشت سرش ومن حالت تهوع گرفتم بس که رفتم 

میگم نمیرم میگه زشته سراغتو میگیرن یا ۲ یا ۳ روزی نرم بازم میگه بامن بیا زشته سراغتو میگیرن وخیلی پیله میکنه

[QUOTE=315298899]والا مال ما هم همین بود...تو نامزدی فقط قیافه های ننه باباش رو دیدم...یعنی هیچ جا ندارن برن جز خونه ...[/QUOT

ازدواجم سنتی بود، عقد کردیم مادر کثافتش حتی یه روز دوتایی نزاشت بیرون بریم همه ی تعطیلیا و جمعه ها خونه اونا بودیم که کاش فقط همین بود هر بار کلی بی محلی و بی احترامی میکردن یه جمعه هم ک طبق روال ما رو کشونده بودن خونه شون بیرون مون کردن🤕