2777
2789

برام کلی جهیزیه خریده 

در کنارش چون خرج مراسم عقد رو نداد پدرشوهرم گفت هرج شام مراسم عروسی رو تقسیم بر ۳ کنیم بین شوهرم و پدرش و بابای من

حالا هرکدوم سهمشون رو دادن بابای منم داده

اما دلم برای بابام می‌سوزه

دوست دارم یجوری کمکش کنم

بابام فقط این کارو برای من کرده مراسم عروسی آبجیم کلا بر عهده خودشون بود

اما چون مراسم عروسی من بیشتر خرج برداشت باقی خرجا رو شوهرم انجام داد اما شامو تقسیم بر ۳ کردن

بنظرتون می‌تونم خودم سیسمونی بخرم برای جبران؟

خرد خرد بدون اینکه شوهرم از کلیتش باخبر بشه

میشه کمکم کنین از چه چیزایی شروع کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو میکنی برو بازار هرچی میخرب بذار خونه بابات

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

جبران چی  سیسمونی وظیفه پدرتون نیست  خودتون باید بخرین

والا همینو بگو !!!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

مام تو سیسمونی همه چیو میخاستیم خودمون بخریم اما بابام نذاشت تخت و کمد و گهواره رو خرید باقی چیزام خودمون گرفتیم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

😂شما میخواین به پدرتون کمک کنید! اصولا الان پدرتون باید میگفت بهتون میخواد کمک بده

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

چه عجیب‌

نمیدونستم سیسمونی رو پدر عروس باید بخره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود