2777
2789

از اخلاقش خیلی خوشم اومده. قیافش هم معمولیه. میخواستم باهاش دوست بشم نه رل بزنم. چون واقعا آدم منطقی ای به نظر میاد. کنکور هم دارم. اگه بتونم کنترل کنم میشه؟

باور کنین حس اونجوری نیست و شخصیتش جالب بود

نمیشه عاشق میشی منم همچین اتفاقی افتاد فقط شخصیتش برام جالب بود

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه عاشق میشی منم همچین اتفاقی افتاد فقط شخصیتش برام جالب بود

این مجازیه ها و واقعا فقط از رفتارش خوشم اومده بنده خدا قیافش هم خوبه ولی اخلاقش جذبم کرد

رفیق پسررر خیلیی خوبه خیلیی😂من خودم ی اکیپ داریمم 5 سال باهمیممم عاللییی اصلاا

واقعا به هم دیگه چشم ندارین و عین خواهر برادرین؟ همه چیو بهم میگین؟

ببین چه بخوای چه نخوای بینتون یه حسی به وجود میاد حالا یا از طرف تو یا از طرف اون 

اگه یطرفه باشه واسه جفتتون بد میشه 

اگه دو طرفه باشه ام درگیرت میکنه‌ تو این بازه که باید درس بخونی 

اگه کنکور داری بیخیال شو من سره همین احساس و اینا سه ساله که کنکوریم بالاخره تونستم فراموشش کنم دعا ...

انشالله عزیزم ولی من عاشقش که نیستن به عنوان دوست 

ببین چه بخوای چه نخوای بینتون یه حسی به وجود میاد حالا یا از طرف تو یا از طرف اون  اگه یطرفه ب ...

این آدم مجازیه که حداقل بعد کنکور برم سراغش میترسم نباشه 

نع کنکورتو بده بعد هرکاری دوست داشتی بکن اصن دوتا دوتا رل بزن😂 رک. بگم این کارو کنی کنکورتو گند م ...

ببخشید ولی فقط آدم هرزه میتونه دو تا دو تا رل بزنه من هیچ وقت اینکارو نمیکنم

مجازی هست میترسم بعد کنکور نباشه 🥲 گفتم باهاش آشنا بشم فقط هفته ای یه بار ماهی یه بار حرف بزنیم.

این آدم مجازیه که حداقل بعد کنکور برم سراغش میترسم نباشه 

اگه دوس داری آیندت و به خاطر جنس مذکر از دست بدی و بعد مثل من پشیمونی بکشی بفرما برو هرکاری دوس داری کن