2777
2789

کلا ۶۶میلیون شوهرم میگه هزینه میکنم  

ولی مشکل دارم 

آیفون سیزده پرو ch برنامه فیس تایم تماس صوتی برقرار نمیکنه فقط تصویری ولی پارت نامبر zaاین محدودیت نداره 

سیزده معمولی هم نماش قشنگ نیست یعنی سه دوربینه نیست شبیه دوازده معمولیه

بنظرتون بین سیزده معمولی za

و سیزده پرو ch کدوم انتخاب کنم 

Za محدودیت تماس صوتی با اون برنامه فیس تایم نداره 

قیمت سیزده پرو ch بهم گفت ۶۶میلیون اما پارت نامبر چینه محدودیت فیس تایم داره 

جای من باشید سیزده معمولی zaانتخاب میکنید 

یا سیزده پرو ch

دوربین اون۱۳ معمولی پایین تره ولی za هست

شوهرم هروز داره عصبی میشه میگه نخری سیزده پرو هیچ پولی

نمبدم دیگه بخوام بخرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرو

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
عزیزم ۱۰۰ درصد پرو قبلا ایفون داشتی ؟  از ای مسیج استفاده خیلی زیادق میشه از ویدئو کال فیس تا ...

متوجه نشدم چی نوشتی آخرش 

نه نداشتم تا حالا 

موندم بین این دو انتخاب فقط هم بخاطر اون ch

آخه همش حس میکنم گوشی چینی فیک هست میترسم 

😅😅😅عزیزم اولا تموم ایفون ها تو چین ساخته میشن بحث پارت نامبر بعنی اینکه این دسته گوشی ها برای یه منطقه خاصی ساخته شده فرضا برا سنگاپور یا چین یا امریکا یا عربستان چون هرکشوری قوانین خودشو داره و با توجه به محدودیت هاشون اون قوانین رو گوشی هاشون اعمال میشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
اره عزیزم اوکیه

اصلا تو گوشیت این برنامه فیس تایم رو داری آخه ی خانم می‌گفت chهست اصلا نیست 

از تماس صوتیش استفاده کردی راستی 

برنامه آی مسیح چی اونم داره