2789
عنوان

شیمی درمانی

4675 بازدید | 30 پست

توروخدا هیچ تجربه منفی رو بامن به اشتراک نذارید ولی توروخدا باهام حرف بزنید 

بابام توده بزرگ و بدخیم تو ریه داره ولی  خداروشکر به هیچ جا متاستاز نداده و حتی از ریه چپ به ریه راست نزده ریه راستش سالمه قراره از پانزدهم کلینیک مسعود شیمی درمانی و پرتو بشه و یکم که تودهکوچیک شد جراحی کنن در بیارن از لحاظ تغذیه حسابی حواسم هست دارم بهش کلی آنتی اکسیدان میدم و روحیش عالیه اصلا براش مهم نیست و از لحاظ جسمی هیچ. مشکلی نداره نه سرفه نه تنگی نفس کاملا اتفاقی متوجه شدیم 

توروخدا تجربه ای دارید که خوب شده باشن؟ 

و اینکه کلینیک مسعود برای شیمی درمانی خوبه؟ پیش دکتر ایروانی 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

عزیزم متاستاز نکرده باشه ک خوب میشه فقط باید همیشه تحت نظر باشه برادر دوست من تازه چند جاش متاستاز کرده بود ی مدت حالش بد بود طفلی ولی ماه قبل دوستم گف شیمی در مانی جواب داده رفته رفته بهتر شده

عزیزم فکر کنم قبلا هم تاپیک شما بودم. مادر من توده ریه داره دو ساله. وقتی که اون اوایل خواست شیمی درمانی کنه دکترش گفت توده ریه چیزی نیست که با شیمی محو بشه کلا. بعد شیمی درمانی باید کوچیک و غیرفعال بشه و تحت کنترل باشه. همینم شد. چیزی نیست که مثل سرماخوردگی تموم بشه بره. چکاپ و سیتی اسکن و ویزیت و این چیزا بعد شیمی درمانی هم تا آخر عمر ادامه داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم متاستاز نکرده باشه ک خوب میشه فقط باید همیشه تحت نظر باشه برادر دوست من تازه چند جاش متاستاز ک ...

سلام قربونت برم ایشونم ریشون بوده؟ 

من غذاهای آنتی اکسیدانی میدم که خدایی نکرده متاستاز نکنه دمترشم گفت تودش خیلی کند رو هست 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
عزیزم فکر کنم قبلا هم تاپیک شما بودم. مادر من توده ریه داره دو ساله. وقتی که اون اوایل خواست شیمی در ...

سلام عزیزم تو خدا میشه شمارمو بدم روبیکا ازت سوال کنم؟ خواااهش میکنم امکانش هست؟ بقران مزاحم نیستم من دخترم نگران بابامم میخوام راهنماییم کنی

سلام عزیزم تو خدا میشه شمارمو بدم روبیکا ازت سوال کنم؟ خواااهش میکنم امکانش هست؟ بقران مزاحم نیستم م ...

متاسفانه من روبیکا و اپ ایرانی ندارم. ولی هر سوالی بپرسی تا جایی که میدونم جواب میدم.

متاسفانه من روبیکا و اپ ایرانی ندارم. ولی هر سوالی بپرسی تا جایی که میدونم جواب میدم.

توده مادر شما کی تشخیص داده شد؟ 

چند جلسه شیمی و پرتو شدن؟ 

بعد چند جلسه موهاش ریخت؟ 

وقتی میرن شیمی درمانی حالشون چجوری؟ 

چطور میشه بعد شیمی درمانی حالشو بهتر کرد؟ 

مادر شما چندسالشونه؟ چندساله درگیرن؟ 

سلام قربونت برم ایشونم ریشون بوده؟  من غذاهای آنتی اکسیدانی میدم که خدایی نکرده متاستاز نکنه د ...

والا چند جا بود دقیق یادم نیس حتی سرش و غدد لنفاویو اینا هم بودن  نگران نباش روحیه هم خیلی مهمه متاسفانه الان زیاد شده انشالله زودی خوب میشه پدر شمام وضعش بد نیس پس جای نگرانی نداره

والا چند جا بود دقیق یادم نیس حتی سرش و غدد لنفاویو اینا هم بودن  نگران نباش روحیه هم خیلی مهمه ...

توروخدا هروقت صدای اذان شنیدی یا خواستی دستاتو ببری بابلا دعا کنی بابای مهربون منم از دعات بی نصیب نذار باشه؟ 💔

توروخدا هروقت صدای اذان شنیدی یا خواستی دستاتو ببری بابلا دعا کنی بابای مهربون منم از دعات بی نصیب ن ...

حتما عزیزم انشالله که این دوران رو به سلامتی سپری میکنه و سلامتی کامل رو ب دست میاره روحیتونو حفظ کنین 

حتما عزیزم انشالله که این دوران رو به سلامتی سپری میکنه و سلامتی کامل رو ب دست میاره روحیتونو حفظ کن ...

الهیییی آمین❤️💗🤲

توده مادر شما کی تشخیص داده شد؟  چند جلسه شیمی و پرتو شدن؟  بعد چند جلسه موهاش ریخت؟&nbs ...

مادر من ۵۵ ساله و دو ساله که تشخیص دادن. خیلی اتفاقی و اصلا فکرشو نمیکردیم. بخاطر یه سرماخوردگی دیگه سرفش خوب نشد و رفت متخصص ریه. مادر من اولش اصلا پرتو نشد . فقط شش جلسه شیمی شد. داروهای مادرم همون موقع دکتر گفت موهاش نمیریزه و اصلا هم نریخت سر شیمی درمانی. 

توده مادر شما کی تشخیص داده شد؟  چند جلسه شیمی و پرتو شدن؟  بعد چند جلسه موهاش ریخت؟&nbs ...

حال بیمار وقت شیمی درمانی خوب نیست معمولا. باید دو سه نفر باشید چون یه نفر تمام وقت میخواد. یه نفر نمیتونه از پسش بر بیاد. من تنها بودم و واقعااااااا بهم سخت گذشت. جلسه هاش سه هفته یه بار هر بار دو تا سرم بود که اولی یوساعت و دومی ۸ ساعت طول میکشی. یکشب هم بستری میموند. بعدش که میومد سه تا آمپول داشت که روزی یکی دور ناف تزریق میکردیم. تا اون سه تا تموم نمیشد حالت تهوع و بی اشتهایی و استفراغ هم تموم نمیشد. غذا خوردن سخت میشه بهش سخت نگیرید هر چی میل داره بخوره‌. وقتایی که نمیتونست بخوره زنگ میزدیم از درمانگاه محل میومدن براش سرم میزدن که ضعف نکنه. در طی شیمی درمانی وزن زیادی از دست داد ولی بعدش که سرحال شد بخش زیادی از وزنش برگشت. 

مادر من ۵۵ ساله و دو ساله که تشخیص دادن. خیلی اتفاقی و اصلا فکرشو نمیکردیم. بخاطر یه سرماخوردگی دیگه ...

ایشالله خوب میشه بحق حضرت زهرا 

عزیزم کدوم. مرکز شیمی درمانی شدن؟ 

روحیشن چطور بود؟ متاستاز نداشت؟ 

کتر نگفت توده کوچیک بشه عمل می‌کنیم؟