2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 30 پست
مادر من ۵۵ ساله و دو ساله که تشخیص دادن. خیلی اتفاقی و اصلا فکرشو نمیکردیم. بخاطر یه سرماخوردگی دیگه ...

به ما گفتن توده ریه بدخیم و بزرگه ولی متاستاز نداشته و به ریه سمت راست هم نزده 

این خوبه بنظرت؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
ایشالله خوب میشه بحق حضرت زهرا  عزیزم کدوم. مرکز شیمی درمانی شدن؟  روحیشن چطور بود؟ متاس ...

متاستاز نداشت فقط ریه راست. ریه چپ هم نبود. تهران بیمارستان طالقانی. روحیش خوب بود. الان بعد دو سال متاستاز کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاستاز نداشت فقط ریه راست. ریه چپ هم نبود. تهران بیمارستان طالقانی. روحیش خوب بود. الان بعد دو سال ...

به کجا؟ چرا عمل نکردن؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
به مغز همه رو عمل نمیکنن. روند درمان هر کس با دیگری فرق داره. مادر من اول تودش فقط یک سانت و هشت م ...

خب این که خیلی کوچیک بوده نمی‌فهمم چرا عمل نکردن

خب این که خیلی کوچیک بوده نمی‌فهمم چرا عمل نکردن

عزیزم هر مورد با اون یکی فرق داره. بستگی به جنس توده جای توده و خیلی چیزای دیگه داره. بسته به جواب پاتولوژی هر بیمار تصمیم میگیرن چکار کنند. تازه عمل هم پایان کار نیست که. توده های بزرگو عمل میکنن و تا جایی که میتونن کوچیک میکنن ولی بازم تعدادی سلول سرطانی میمونه. 

عزیزم یعنی بخاطر توده سرفه های سرماخوردگی خوب نمیشد

بله. تا قبل سرماخوردگی اصلا سرفه نداشت ولی بعدش دیگه با چرک خشک کن و دارو و اینا سرفه خوب نشد. و متخصص ریه بردیمش که از روی رادیو لوژی احتمال داد و بعدش نمونه برداری کرد‌