2777
2789

Fda srmon

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیکشممممممممممم 

بابا اینا که لاتینه چرا با فارسی ترکیب میکنین اه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
😂😂😂😂

والا خاهر

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

شاید از این مدل تایپ کردنت خسته شده 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نمیکشممممممممممم  بابا اینا که لاتینه چرا با فارسی ترکیب میکنین اه

میخوادبه چشمای توفشاربیاره😂😁

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸