2777
2789
عنوان

Partneram 2 ruze khabari azash nis😣

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست
میخوادبه چشمای توفشاربیاره😂😁

خدا به رل اش صبر بده من بودم کاتتتتتتتت  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Baba khob nadaram far30 ah

واقعا امکان نداره نداشته باشه گوشیت چیه مگه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
 Dishab felashesh kard far30sh raft. Chekaresh konam? Samsunge.

برو تنظیمات پیدا میکنی 

مدل گوشیم فرق داره وگرنه اسکرین میگرفتم بهت کمک میکردم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
برو تنظیمات پیدا میکنی  مدل گوشیم فرق داره وگرنه اسکرین میگرفتم بهت کمک میکردم

Tu zabanhash asan dige zabane far30 nis.

اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥

Tu zabanhash asan dige zabane far30 nis.

طریقه تغییر گوشی ابتدا به تنظیمات دستگاه وارد شده از قسمت General Management ، گزینه Language&input را ضربه بزنید. حالا می توانید مد نظر را تغییر دهید. و از قسمت add new Language دوم را انتخاب کرده پیش فرض را تعیین کنید. و برنامه را به Set as Default را تغییر دهید.