2777
2789

دوستان سومین باره که لوبیا سفید میخورم تمام پاهام و جدیدا دستام قرمز میشه بعضی جاهاش و شدیدا خارش داره بنظرتون ربطی به اون داره؟ و اینکه همون لوبیا اگه تو خونه درست کنن مشکلی ندارم ولی لوبیای سلف دانشگاهو که میخورم اینشکلی میشم دلیلش چی میتونه باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان برم دکتر چی بگم

دفعات قبلی خودش خوب شد؟

اگه خوب میشه که نرو

اگر هم میخوای بری بگو

غذای بیرونو خوردم نمیدونم توش چی میریزن من حساسیت گرفتم

لازم باشه قرصی آمپولی چیزی میده

دفعات قبلی خودش خوب شد؟ اگه خوب میشه که نرو اگر هم میخوای بری بگو غذای بیرونو خوردم نمیدونم توش چ ...

والا با بدبختی 

اون صابون زردا هس که برا وقتی که پشه نیش میزنخ استفاده میکنن،همونو استفاده کردم هرچن که تاثیر زیادی نداشت

[QUOTE=315262907]اخه با بقیه غذاهاش مشکلی ندارم. شاید داخلش ی ادویه میزنه ک آلرژی زا برات.یا آبی ک ...

والا که نمیدونم اصلا دوست ندارم غذای سلف بخورم ولی متاسفانه نه فرصت دارمو ن چیزیم بلدم که درست کنم

ساندویچ واس خودت درست.کن.سیب زمینی سرخ کن.یا خالی ببر بخور.یا داخل نون بزار.با خیارشور گوجه....گوشت چرخ کرده رو با پیاز رب.تفت بده.داخل نون بپیچ ببر.ساندویچ کالباس هم خوبه...مگه میشه.چیزی بلد نباشی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ساندویچ واس خودت درست.کن.سیب زمینی سرخ کن.یا خالی ببر بخور.یا داخل نون بزار.با خیارشور گوجه....گوشت ...

الان که نگاه کردم میبینم هی دارن زیاد میشن یهوو خیلی نگرانمم امروز صبح اینجوری نبود فقط دست راستم اینجوری بود الان چپم اینجوری شده