2777
2789

عزیزم فقط میتونم بگم روحت رو تحسین میکنم.من که هیچ امیدی ندارم تو خورد خوراکمون نمونیم

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم قبل ازدواج با من خونه خریده بود ولی بعد مجبور شد بفروشه به خاطر کارش 

۲۳ تیر امسال عقد کردیم پدرشوهرم به عنوان کادوی عقد برامون خونه خرید 

مامان آراز و دنیز😍❤

چقدر درامد دارید ؟

طلا داری ؟

مسکن مهر های شهرتون چه قیمتن؟

ما سال ۹۹متری۱۲الان شده متری۳۰تومن خونمون همین خونه را سال ۹۸متری۴۵۰۰تا۷تومن پیمانکار پیش فروش کرده بود 

اشتباه مااین بود مه میگفتیم اپارتمانی نمیهاهیم و هرروز گرانتر میشدن الان پیشنهاد میکنم باتوجه به بودجتون شروع کنی مثلا شده یک مسکن مهر۶۰متری بخری مسکن مهر شهراطراف ما۹۰متریش۲۵۰میلیون بود الان بااین افزایش قیمت به۱میلیارد رسیدن

من شوهرم قبل ازدواج با من خونه خریده بود ولی بعد مجبور شد بفروشه به خاطر کارش  ۲۳ تیر امسال عق ...

چه پدرشوهری خداحفظش کنه

فامیل من سرعقدرسم دارن طلاوربع سکه بدن بعدش من به شوهرم گفتم چنین رسمی هست بعدا خانوادت نگن نمیدونستیم و اینحرفا دوتا خواهراش به شوهرم مادو ربع ونیم دادن مادرشوهرمم الکی گفت دوتا ربع سکه ازطرف من به عروس و داماد و چیزی نداد فقط فیلمش افتاد داشت ونخرید حتی دختراش وضعشون خوب میتونست ازشون قرض بگیره انوقت ربع۲۰۰تومن بود

چه پدرشوهری خداحفظش کنه فامیل من سرعقدرسم دارن طلاوربع سکه بدن بعدش من به شوهرم گفتم چنین رسمی هست ...

ممنون عزیزم ،بعضیا کلاً خسیس هستن مهم نباشه برات مهم همسرته

واقعاً خانواده همسرم خیلی عالی هستین مخصوصاً پدرشوهرم، حتی میتونم بگم از پدر خودمم بهتر 

بابام کلی تو دوران عقد اذیتمون کرد به شوهرم توهیین کرد گاهی وقتا خجالت میکشم تو روشون نگاه کنم

از هیچ لحاظ کم نذاشتن و بهترین هارو فراهم کردن هیچوقت رفتارای زشت پدرم رو به روم نیاوردن.

مامان آراز و دنیز😍❤
ممنون عزیزم ،بعضیا کلاً خسیس هستن مهم نباشه برات مهم همسرته واقعاً خانواده همسرم خیلی عالی هستین مخ ...

خدارا شکر خدا بهشون سلامتی بده وبرات حفظشون کنه 

خداراشکر شوهرم برام از چیزی کم نذاشت 

عزیزم فقط میتونم بگم روحت رو تحسین میکنم.من که هیچ امیدی ندارم تو خورد خوراکمون نمونیم

واقعا خیلی سخت شده وقتی به بچه دار شدن فکر میکنم خیلی نگرانیم بیشتر میشه

من خودم چهار ساله ازدواج کردم بخدا کم کم دارم همه چیز هارو هم از دست میدم آنقدر که وضع اقتصادی بده ب ...

عزیزم درکت میکنم ن تنها نمیشه پس اندهز کرد اون چنتا طلایی ام ک داریم مجبوریم بفروشیم

خدارا شکر خدا بهشون سلامتی بده وبرات حفظشون کنه  خداراشکر شوهرم برام از چیزی کم نذاشت

مرسی قشنگم الهی آمین

خداروشکر مهم همسرته که خوبه بمونید برا هم❤

مامان آراز و دنیز😍❤
من شوهرم قبل ازدواج با من خونه خریده بود ولی بعد مجبور شد بفروشه به خاطر کارش  ۲۳ تیر امسال عق ...

خدا واستون نگهش داره 

من پدر همسرم هم زمین داره و هم باغ ولی متاسفانه مستاجریم همچنان

عزیزم درکت میکنم ن تنها نمیشه پس اندهز کرد اون چنتا طلایی ام ک داریم مجبوریم بفروشیم

به شدت قبول دارم متاسفانه طلا که چه ارز کنم کم مونده فرش زیر پامونم بره فروش بخدا آنقدر که وضع خرابه

چقدر درامد دارید ؟ طلا داری ؟ مسکن مهر های شهرتون چه قیمتن؟ ما سال ۹۹متری۱۲الان شده متری۳۰تومن خو ...

درامدمون متغییر گاهی ۱۰ گاهی تا ۱۵

طلای عقدم و یکم ک از قبل داشتم هست گرونه ۱میلیارد هست حداقل مسکن مهر اما من کل طلاهامو و ماشینمونم بفروشیم بازم کم داریم

تازه ۴.۵ تومنم ماهی قسط میدیم و اجاره خونه

چه پدرشوهری خداحفظش کنه فامیل من سرعقدرسم دارن طلاوربع سکه بدن بعدش من به شوهرم گفتم چنین رسمی هست ...

عزیزم دور و بر مام همه وضعشون خوبه اما دیگ تو این دوره زمونه هیچ کس بفکر این نیست ک خواهرمون یا برادرمونه یا بچمون شرایط سخت اول زندگی کمکشون کنیم خونه دار بشن فقط خدا باید کمک کنه