2777
2789
به شدت قبول دارم متاسفانه طلا که چه ارز کنم کم مونده فرش زیر پامونم بره فروش بخدا آنقدر که وضع خرابه

عزیزم دعا میکنم ک خدا کمکتون کنه جز خدا محتاج هیچ کس نباشید 

اگر جسارت نیست خودتون شاغل نیستید شغل همسرتون چیه؟

درامدمون متغییر گاهی ۱۰ گاهی تا ۱۵ طلای عقدم و یکم ک از قبل داشتم هست گرونه ۱میلیارد هست حداقل مسکن ...

ببین باید ببینی چقدر داری چاره کاراینه فقط وام بگیری همین 

بانک سپه طرح داره هرچی بذاری۲ماه بعد وام بهت میده دوتا وام بردار با طلاهات بفروش بده خونه را نزدیک۱۰۰تومن رهن کامل تا کم کم پول رهن را بتونی جور کنی خودت بری بشینی 

شما وام جورکن براخودتون وقتی طلا رفت بالا بفروش یعنی میزان نقدینگیت را برسون بالا بعد مثلااین وامه را کرفتی بذارش یکجادیگه باز وام بگیر یکم سختتون میشه اما بعد متوجه میشی کارخوبی کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=315265156]عزیزم دعا میکنم ک خدا کمکتون کنه جز خدا محتاج هیچ کس نباشید  اگر جسارت نیست خودتون شاغل نیستید ...[/QUO 

خیلی ممنون عزیزم ازت منم دعات میکنم

همسرم شرکت ساخت و ساز داره مال خودش کلا نیست ها یه قسمت از سهام مال ایشونه آخه چندنفر شریکن منم تا وقتی باردارم نبودم کار میکردم الان دیگه نه

[QUOTE=315265156]عزیزم دعا میکنم ک خدا کمکتون کنه جز خدا محتاج هیچ کس نباشید  اگر جسارت نیست خو ...

انشالله که پر روزی و پر برکت باشید 

حتما دعا میکنم عزیزم 

الهی که هر چی خیره واستون پیش بیاد🌸🌸