2777
2789

یس

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موفق باشی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

آفرین، ان شالله، اولش سخته، اما هر کاری رو باید شروع کرد تا نتیجشو دید، موفق باشی، قطعا تو میتونی ، شک نکن، ما چیزی از دیگران کم نداریم، فقط یادت نره، بدنتو با کسی مقایسه نکنی، هر کسی ، فرم بدنش با دیگری فرق داره، مهم سلامتی و حال روحیه خوبه

آفرین، ان شالله، اولش سخته، اما هر کاری رو باید شروع کرد تا نتیجشو دید، موفق باشی، قطعا تو میتونی ، ...

اگه یه گروهی باشه که گزارش بدم به رژیم پایبند تر مبشم