2777
2789
عنوان

طبقه اول بهتره یا طبقه چهارم؟

258 بازدید | 9 پست

یه  آپارتمان 4 طبقه هست که واحد اول و چهارمش مونده. بقیه همه فروش رفته.من میگم حتما طبقه اول و چهارم خوب نبوده که فروش نرفته. نظر شما چیه؟ تجربه ای دارین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر عزیز 

طبقه اول چون سر و صدای طبقه بالا هست نمیرن..

طبقه بالا چون زیادی بالا هس و طاقت فرا هست رفت و امدش بخاطر اونه و نمیتونه اب پمپ کنه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

کلا چند طبقه هست؟؟

ساختمان ما ۶ طبقه هست ما  طبقه چهاریم  خوبه مشکلی نداره

اما طبقه یک‌خوب نیست  هم بوی فاضلاب و لوله و توالت اذیت میکنه  هم سر و صدای هم کف و رفت و امد  ماشین ها 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اگر داره برو چهار، معمولا طبقات وسط زودتر فروش میره. چهارم به خاطر پشت بام سرد و گرمه و طبقه اول هم به خاطر کف، مشکلات سرما گرما واره. طبقه اول رفت و امد زیاده، همون چهار و بگیر نورش بهتره به شرط اسانسور

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
خیر عزیز  طبقه اول چون سر و صدای طبقه بالا هست نمیرن.. طبقه بالا چون زیادی بالا هس و طاقت فرا ...

ما طبقه چهارم گرفتیم.پمپ آب داریم و همیشه آب زیاده.اسانسور هم داره دیگه مشکل طاقت فرسا بودن ندارد که

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
ما طبقه چهارم گرفتیم.پمپ آب داریم و همیشه آب زیاده.اسانسور هم داره دیگه مشکل طاقت فرسا بودن ندارد که

بعضی ها داره..

بعضی هاشون مصالح ارزون میکنن اینجوری میشه متاسفانه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

ما اولیم عزیزم 

از لحاظ امنیت خوب پایین تر از بقیه طبقه هاست 

سر و صدای در پارکینگ و رفت و آمد بیشتر اذیت میکنه 

چون زیر خونمون پارکینگه همیشه خدا خونه سرده و خوب به نسبت طبقه های بالاتر آفتاب کمتری داریم 

اگه آسانسور و پمپ آب دارین حتما چهارم رو انتخاب کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.