2777
2789

به شوهرت اجبار نکن ، بگو هر چی شما صلاح بدونی ولی اگه ا نجا باشیم هم خوبه ، به مادرت هم بگو حالا ایندفعه شوهرم خسته اس شاید نتونیم بیایم ، اگه به مرد اجبار کنی برعکس عمل میکنه 

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم من میرم در هر صورت، میگه برو، جلو اونا زشت نیست؟

نه هنوز خاستگاری هست دیگه خودت برو 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
سر هر چیزی باید من کوتاه بیام، خسته شدم دیگه 

اولا زندگی پره ازینجور چیزا ، اما لازم نیست کوتاه بیاید اما کلا یجور با شوهرتون رفتار کنید که احساس اقتدار و قدرت ازش گرفته نشه اونوقت که ازون طریق اقتدار روحش ارضا بشه دیگه راحت تر نیاز های شما رو براورده میکنه

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .
جلسه اول خواستگاری هست؟؟ اگر جلسه اوله اصلا نیازی نیست همسرتون باشه خودتون کافیه

جلسه اوله، مامان بیچاره من شوهرمو مثل پسرش میبینه، داداشم شهر دیگس گفت شما حتما بیاین اینم برا من ناز داره

سر هر چیزی باید من کوتاه بیام، خسته شدم دیگه 

البته منظورم ازینکه لازم نیست کوتاه بیاید این نیست که کوتاخ نیاید ، کوتاه بیاید خوبه ، اما سبک زندگی رو به سمتی ببرید که زندگی طور دیگه ای باشه ....

با محبت تر ، البته محبت به شوهر فقط اقتداره 

خل شده والا، سر نامزدی و عقد داداشمم همین بود با جنگ و دعوا رفتیم همه چیزو کوفتم میکنه

من جای تو بودم میگفتم نیا من اونجوری حس مجرد بودن میکنم همون بهتر که نباشی اون موقع میبینی خودش چجور با کله میاد😂