2777
2789

من تو مغازه پدرم کار میکنم امروز

مشتری داشتم نمیدونم طرف بسیجی بود یا نه... 

یهو از بیرون صدای انفجار  اومد (فک کنم لاستیکی چیزی بود )صداش خیلی بلند بود خیلی ترسیدم یهو بی اراده گفتم از بس که بابام میزنه اینترنشنال عصاب برام نمونده 

یهو گفت پدرت میزنه اینترنشنال؟؟؟ پدرتون که همش مغازس 

میترسم طرف از اون مشکل سازا باشه...

من چون بابام هرشب اخبار نگاه میکنه از جنگ و حماس و اسرائیل  تاثیر بدی روم میزاره چون همش اخبار منفیِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐💀 

وادهل؟ کسی بخاطر شبکه‌اخبار مشکلی براش پیش نمساپ ینی نمیدونماد

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
😂 نه بابا چه مشکلی اگه بسیجی ام باشه با ماهواره کاری ندارن دیگه مال قدیما بود  فقط این وسط اب ...

چرا آبروش بره شبکه اخبار چیزی نیس که آدم آبروش بره که مینرسم مشکلی برای مغازه پیش بیاد

چرا آبروش بره شبکه اخبار چیزی نیس که آدم آبروش بره که مینرسم مشکلی برای مغازه پیش بیاد

منظورم اینه اگه از اون باباها است که تسبیح دستشه و حاجی صداش میکنن ابروش میره مگرنه که هیچی😂

بعدشم دیوار حاشا‌ بلنده گردن نگیر بگو کی من گفتم؟🤨

بعدشم گفتم که بسیجی ها دیگه به ماهواره گیر نمیدننن

😂 نه بابا چه مشکلی اگه بسیجی ام باشه با ماهواره کاری ندارن دیگه مال قدیما بود  فقط این وسط اب ...

😂😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

منظورم اینه اگه از اون باباها است که تسبیح دستشه و حاجی صداش میکنن ابروش میره مگرنه که هیچی😂 بعدشم ...

نه اتفاقا بابام اصلا این تیپ آدم نیس تسبیح دست نمیگیره😂