2777
2789
عنوان

بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست
عزیزم هر چی زود تر بچه بیاری هم خودت حوصله ات بیشتره هم خانواده توان جسمیشو دارن که کمکت کنن. خیلیا ...

واقعا ن وقت شو داریم و ن من دوست دارم ترجیج ام اینه الان فقط خوش بگذرونیم و بچه نیاریم چون من اصلا تحمل بارداری و بعدم بچه را ندارم و اصلا نمیتونم براش وقت بذارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ن وقت شو داریم و ن من دوست دارم ترجیج ام اینه الان فقط خوش بگذرونیم و بچه نیاریم چون من اصلا ت ...

عزیزم متوجهم چی میگی

اما خودت یکم سود و زیان کن

این دنیا با تموم خوشیاش تموم میشه

اما سختی که برای بچه داری تحمل میکنی برات ماندگار میشه تا ابد...

نظر خودت فقط مهمه عزیزم  منم با ۲۹ سال سن بچه ندارم

چ خوب😍 ن اصلاااا بچه دوست ندارم اصلاااااا حس میکنم زندگی مون محدود میشههه و اصلا نمیتونم براش وقت بذارم

عزیزم متوجهم چی میگی اما خودت یکم سود و زیان کن این دنیا با تموم خوشیاش تموم میشه اما سختی که برا ...

بله درستهه دقیقا ولی دوست ندارم مادر شدت را🥺 اصلا نمیتونم فداکار باشم

چ خوب😍 ن اصلاااا بچه دوست ندارم اصلاااااا حس میکنم زندگی مون محدود میشههه و اصلا نمیتونم براش وقت ب ...

وقتی دوست نداری اصلابچه نیار 

به حرفای دیگران هم گوش نده .

باید خودت امادگیشوپیدا کنی

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم