2777
2789
عنوان

بچه اوردن

174 بازدید | 21 پست

بچه هااا شما دوست دارین بچه بیارین و پدر و مادرتون نوه دار بشن اخه احساس میکنم با نوه انگار مادر و پدر خیلی حس پیری بهشون دست میده و حس بدی داره انگار سن زیاده و جون مادر و پدرم سن شون کمه دوست ندارم الان نوه دار بشن حداقل میگم وقتی ۶۰ سالشون شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من ۵۰ سالگی مادر بزرگ شد خدا خیرش بده چون توان بدنی و ‌حوصله داشت خیلی کمک حال من بود 

مسلما سنشون بالا تر بره کمتر هم میتونن کمکتون کنن هر چند وظیفه ای ندارن و همش از سر لطف و محبتشونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مادر من ۵۰ سالگی مادر بزرگ شد خدا خیرش بده چون توان بدنی و ‌حوصله داشت خیلی کمک حال من بود  مس ...

از لحاظ کمکی مشکلی ندارم چون مادرم شاغل هستن و وقتی سن شون بالا تر بره بهتر بهم میتونن کمک کنن جون بازنشست شدن

اصلا زود نیست دیر هم شده چند وقته عروسی کردین؟

ن خودم ک اصلاا بچه نمیخوام چون ب نظرم مادر شدن سخته و اینکه بخوام وفت خودم را بذارم برای ی بچه اصلااا نمیتونم و هم خودم شاغلم و هم مادرم بخاطر همین نمیتونم و اصلا بچه نمیخوام ۶ ساله ازدواج کردم 

عزیزم هر چی زود تر بچه بیاری هم خودت حوصله ات بیشتره هم خانواده توان جسمیشو دارن که کمکت کنن.

خیلیا وقتی بچه آوردن رو عقب میندازن بعدا دیگه بچه دار نمیشن.

اون بچه هم گناه داره که مامان باباش سنشون بالاس...

ن خودم ک اصلاا بچه نمیخوام چون ب نظرم مادر شدن سخته و اینکه بخوام وفت خودم را بذارم برای ی بچه اصلاا ...

مآدری سخته

اما همه کارهای با ارزش توی دنیا سخته

الان رو نگاه نکن

بعدا حسرت میخوری که چرا توی جوونی وقتی با حوصله بودی اقدام نکردی.

الان بهترین فرصته برات.