2777
2789
عنوان

چکارکنم..

125 بازدید | 21 پست

چکارکنم پرانرژی باشم.. 

گرچه مسائلی سخت زیادی رو ازسرگذروندم سختی زیادکشیدم حس شوق ب زندگی توی وجودم کور شده، نمیتونم زود ازخواب پاشم نمیتونم برنامه ریزی داشته باشم، یسری کارارو پشت گوش میندازم،ازیطرف بخاطر سختی ها یطرفم بخاطر تنبلی تخمدان کلا همیشه احساس خستگی دارم، ممنون میشم بهم بگین چطور ی ادم شادباشم ذهنیت منفی نداشته باشم یااصلا چطورادم بیخیالی باشم🙏🏻

🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا تنبلی تخمدانو خوب نکنیم هیچی درست نمبشه تغذیه هم باید خوب باشه بعدش مولتی ویتامین اصل بخوریم

متاسفانه استرس واسه ماها خوب نیس منم استرسم زیاد مخصوصا این روزا

🕊✨🤲🏻

منم همینم. ولی سعی میکنم زیاد اهمیت ندم به این حالم. هرچی بخوام زور بزنم اینجوری نباشم بدتر میشه

سعی میکنم خودمو با کارای مختلف سرگرم کنم ، به هوای خرید خونه برم بیرون یه هوایی بخورم و آدمارو ببینم یکم انرژی بگیرم

بهتون بابت پشت سر گذاشتن سختی‌های زندگیتون تبریک میگم و امیدوارم از این جا ب بعد همه وی براتون عالی پیش بره ولی کارایی ک باید انجام بدی روزانه روی کاغذ بنویسین و بعد از اتمام هر کاری کنارش تیک بزنین صبح ک بیدار میشین یک اهنگ شاد بذارین و باهاش همخونی کنین ب چیزای مثبت فک کنین ب چیزایی ک حالتون رو خوب میکنه قبل خواب حتما و حتما شیر داغ بخورین هم خواب راحتی دارین هم صبحش ک بیدار بشین پر انرژی میشین سعی کنین عضو کتابخونه بشین و کتاب های روانشناسی مطالعه کنین برین باشگاه و با افراد جدید و مختلف معاشرت کنین

متاسفانه استرس واسه ماها خوب نیس منم استرسم زیاد مخصوصا این روزا

ببین الان خوندم کل پستای این تاپیکو ادما یجور نصیحت میکنن انکار اصلا نمیدونن تنبلی تخمدان چیه... قشنگ ادمو بی حال و بی انگیزه میکنه و جون نداری کاراتو کنی بنظرم نظر ادمای عادی بدرد نمیخوره فقط باید از کسایی که تنبلی تخمدان دارن کمک بگیریم

بهتون بابت پشت سر گذاشتن سختی‌های زندگیتون تبریک میگم و امیدوارم از این جا ب بعد همه وی براتون عالی ...

ممنون عزیزم ولی یسری مسائل زندگیم هنوز تموم نشده باخیلی مسائل دارم کنار میام ولی این روزا استرس شدیدی روم

🕊✨🤲🏻