ghazzal73 مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3438 عنوان چکارکنم.. | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست چکارکنم پرانرژی باشم.. گرچه مسائلی سخت زیادی رو ازسرگذروندم سختی زیادکشیدم حس شوق ب زندگی توی وجودم کور شده، نمیتونم زود ازخواب پاشم نمیتونم برنامه ریزی داشته باشم، یسری کارارو پشت گوش میندازم،ازیطرف بخاطر سختی ها یطرفم بخاطر تنبلی تخمدان کلا همیشه احساس خستگی دارم، ممنون میشم بهم بگین چطور ی ادم شادباشم ذهنیت منفی نداشته باشم یااصلا چطورادم بیخیالی باشم🙏🏻 🕊✨🤲🏻 1402/08/04 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3438 ببین الان خوندم کل پستای این تاپیکو ادما یجور نصیحت میکنن انکار اصلا نمیدونن تنبلی تخمدان چیه... قشن ... اره عزیزم دقیقا خیلی سخته خیلی توروحیه تاثیر میزاره 🕊✨🤲🏻
abietire عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3599 اره عزیزم دقیقا خیلی سخته خیلی توروحیه تاثیر میزاره من شخصا الان تازه ازمایش کامل دادم که جوابشو ببرم دکتر بگه چیکار کنم ولی به نظرم باید فقط غذای خونگی بخوریم + ویتامین درست حسابی + ورزش اینکاراروکنیم بهترمیشیم... تازه من موهامم کمه💔
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3438 من شخصا الان تازه ازمایش کامل دادم که جوابشو ببرم دکتر بگه چیکار کنم ولی به نظرم باید فقط غذای خونگی ... ورزش_قندوشکر وروغنایی ک مااستفاده میکنیم توعذاهامون مناسب ما نیس_روغن کنجد روغن زیتون_ورزش_استــــــــرس سم برای ما_خواب کافی_تغذیه مناسب_من اصلا خوابم خوب نیس ریزش موی زیادی دارم 🕊✨🤲🏻
naverezapahlavi عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 3547 عزیزم بخاطر بهم ریختن هورمونا همش قندخونت پایین خیلی باید رعایت کرد مخصوصا توتغذیه و استرس.. تف ب این زندگی...کاش درمان داشت مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
abietire عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3599 ورزش_قندوشکر وروغنایی ک مااستفاده میکنیم توعذاهامون مناسب ما نیس_روغن کنجد روغن زیتون_ورزش_استــــــ ... اول از همه خوابتو درست کن چون بیخوابی افسردمون میکنه
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3438 اول از همه خوابتو درست کن چون بیخوابی افسردمون میکنه خوابم تاوقتی یسری مشکلات دارم درست نمیشه حال روحی خیلی بهم ریختست جسمی هم بدترشده 🕊✨🤲🏻
abietire عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3599 خوابم تاوقتی یسری مشکلات دارم درست نمیشه حال روحی خیلی بهم ریختست جسمی هم بدترشده مفهمم چی میگی من مثل تو بودم سعی نکن خودتوتوجیه کنی اگه خواباو درست نکنی حالت ده ها برابر بد تر خواهد شد