negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 عنوان هفته ی دیگ عروسی فامیل دور دعوتیم نمیخام خیلی 104 بازدید | 7 پست هزینه کنم لباس مجلسی بخرمبنظرتون این مدل پیراهنو میشه عروسی پوشیدعکسشو پست بعد میزارم لطفا یکم صبر کنید ممکنه یکم دیر بیاد من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن... 1402/08/04 | 10:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13167 شومیز شلوار بپوش فامیل دورهبعدم شومیز رو بزار برا عیدت پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
دخی_غمگین عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 2655 نه اصن خوب نیس این هزینه ای که میخوای بکنی و میتونی چیزای قشنگ ترم بخری آرامش 🌱
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 بنظرم برای عروسی اصلا مناسب نیس *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
negiiinjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1081 نه اصن خوب نیس این هزینه ای که میخوای بکنی و میتونی چیزای قشنگ ترم بخری میخاستم یچی بخرم ک بعدم بتونم تو خونه استفاده کنم مثلا جلو مهمون اینا من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
دخی_غمگین عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 2655 میخاستم یچی بخرم ک بعدم بتونم تو خونه استفاده کنم مثلا جلو مهمون اینا انقد شونیزای خوشگل هست که میتونی تو عروسی بپوشی بعدم واسه خونت یه دامن بپوش واسش آرامش 🌱