2821
2789
عنوان

یه سوال

92 بازدید | 19 پست

دوستان یه سوال‌ اگه  یه نفر باشه که  تابحال تبریک تولد بهتون  حتی نگفته باشه‌ بعد روز تولد همون‌ طرف همو‌ می‌بینید و به روت میزنه که تولدمه‌ چیزی براش تهیه میکنین؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد بنظرتون‌ زشت نیس؟ من خودم میگم‌ نگیرم ولی یکم  خجالت میکشم....

تو بزرگتری یا اون

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

اگه میدونسته اون روز تولدمه و هیچی نگفته کاری نمیکنم 

ولی اگه نمیدونسته فرق میکنه تبریک میگفتم و یه کادویی چیزی میدادم بهش البته مهمه چه کسی باشه

خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))
بعد بنظرتون‌ زشت نیس؟ من خودم میگم‌ نگیرم ولی یکم  خجالت میکشم....

ن بابا اون چرا نگرف و خجالت نکشید من چرا بکشم؟؟بیخیال بهش فک نکن همون تبریکم نبایدگف هرکی مث خودش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اگه میدونسته اون روز تولدمه و هیچی نگفته کاری نمیکنم  ولی اگه نمیدونسته فرق میکنه تبریک میگفتم ...

دوستمه‌ گلم  

ن  استوریامم‌ دید حتی تبریکم‌ نگفت  

البته الان دوستیمون  بیشتر شده  ولی خب...

ن بابا اون چرا نگرف و خجالت نکشید من چرا بکشم؟؟بیخیال بهش فک نکن همون تبریکم نبایدگف هرکی مث خودش

اخه من نمیدونستم  تولدشه گفتم‌ بریم بیرون  بعد گفت  تولدمه  الان  فکر میکنه میخوام سوپرایز کنم 🤦🏻‍♀️

هم سن دوستمه

من خودم باشم ی چیز کوچیک میخرم شاید اون میگ تاحالا اون نخریدع منم نمیخرم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
2790
2823
2791
2779
2792