2777
2789
نه بابا اینارو از کجا میگید اخه 

من ک اینجوری دیدم 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

فارسی بلد نبستن فقط ترکی

اتفاقا زنجانی ها به این معروفن که اصلا ترکی حرف نمیزنن بااینکه ترکن...

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ترکا خیلی مهربون و دلسوزیم اما فقط با یکی نثل خودمون حال میکنیم احتمال داره رفتی اونجا حس غریبی کنی چون هم زبونشون رو بلد نیستی هم فرهنگشون رو 

اما ادمای خیلی خوبی ان و زنجان هم شهر قشنگیه 🌸

موفق باشی

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

دانشگاه تو بالاشهر زنجانه  تویه شهرک خوشگل و باکلاس زنجان  شهر دلگیری نیس در کل  خ ...

دانشگاه ازادش بالاشهره که نزدیک مکان تفریحی همون گاوازنگه معروفمونه

ولی دولتیش از شهر خارجه و...

اصلا درست نیست زنجانیها فارسی رو با لهجه تهرانی حرف میزنن حتی لهجه هم ندارن وقتی جواب سوالی نمیدونی ...

چرا دعوا داری چیزی ک دیدم رو گفتم عجبا

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

حجاب در حد تهرانه  ولی باحجابم داره  دانشگاهم خوبه جزو دانشگاه های متوسط اما خوابگاه خوب ...

من بیشتر برام جاهای تفریحی مهم بود ک شنیدم خیلی کم داره درسته؟😕

جلل الخالق ما خودمون زنجانیم دیگخ کسی ترکی حرف نمیزنهه

ب شدت هم پشت همن یعنی خودشون ک ترکن فارس ببینن خارش میکنن اونجا 

دقیقا و چقدر بده ،،با لهجه ی غلیظ با هم فارسی حرف میزنن 

ولی زنجانی ها اکثرا لهجه ندارن مگر اینکه میانسال و مسن باشن 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...